ARDEZIE NERO PERIATA 60 X 10 X 1 CM

151,20 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

ARDEZIE NERO PERIATA 60 X 10 X 1 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ardezia Nero 10 x 60cm, periata, importata din Brazilia de PIATRAONLINE, impresioneaza prin rezistenta, fiind una dintre cele mai dure ardezii din lume. Utilitatea acestui lucru se observa mai ales cand ardezia Nero, periata (60 x 10 x 1 cm) este folosita in spatiile cu trafic intens si cu umiditate sporita. Deci o puteam utiliza in baie, bucatarie, living, birou, hol, sali de asteptare etc, la placari de pereti, blaturi, contra-blaturi, seminee, chenare decorative si altele. Ardezia Nero, periata (aderenta mare), se intalneste si in amenajarile exterioare: placari de socluri, podele, scari, ancadramente diverse, la realizarea teraselor acoperite si neacoperite… Oriunde ar fi, pe domeniu public sau rezidential, ardezia Nero, periata, va uimi prin eleganta si personalitate sa complexa, care se ascunde sub culoarea sa neagra mata, aparent banala.

Culoarea inchisa si bine definita a acestor placi vor pune in valoare orice suprafata. Indiferent ca va axati pe modernizarea bucatariei, a baii, a livingului, a holului sau altor spatii interioare, ardezia neagra va juca rolul unei amprente personale. Anul acesta, ardezia Nero periata se afla printre materialale la moda, arhitectii si designerii intrecandu-se in a o promova in diferite abordari, inclusiv in placarea fatadelor si a gardurilor.

Perfecta pentru placari, pardoseli sau chiar pe post de plinta in cazul placilor 60 x 30cm

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate