MARMURA LIGHT EMPERADOR POLISATA 60X30X2CM

131,25 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

MARMURA LIGHT EMPERADOR POLISATA 60X30X2CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Utilitate:
Sarmul si eleganta sunt cele doua atribute care ar putea descrie cel mai bine Marmura Emperador Light. Aceasta vine ca o imbunatatire semnificativa pentru orice locuinta, iar cei aflati in cautarea aspectului opulent, contemporan, pot opta cu incredere pentru produsul nostru. Folosita in amenajarea spatiilor interioare – bai, holuri, bucatarii, dar si ca parte a pieselor de mobilier (blaturi si contra-blaturi de bucatarie, cadre pentru seminee, masti pentru chiuvete si cazi), atat pe pereti, cat si pe pardoseala, Marmura Emperador Light nu inceteaza niciodata sa surprinda prin atmosfera calma, luxul si eleganta pe care le emana.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.14.94
021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate