MOZAIC ONIX HONEY PYRAMID POLISAT 5 X 5 CM

442,05 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC ONIX HONEY PYRAMID POLISAT 5 X 5 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mozaicul din Onix Honey Pyramid, polisat, se impune in cadrul amenajarilor interioare prin coloristica sa consistenta, prin modelul aparte si, nu in ultimul rand, prin durabilitatea sa deosebita. Astfel, mozaicul din Onyx Honey Pyramid polisat se poate intalni in bucatarii, bai si sufragerii, cafenele etc, la placarea totala sau partiala a peretilor, a diferitelor obiecte de mobilier, a semineelor… Datorita placajelor calibrate (bucati de 30,5 x 30,5 cm), montajul aceste pietre naturale decorative se realizeaza rapid, fara rosturi. Se recomanda aplicarea tratamentelor de impermeabilizare pentru o rezistenta indelungata si pentru pastrarea aspectului cu totul deosebit, luminos, al mozaicului din Onix Honey Pyramid polisat.

Mozaicul din Onix Honey Pyramid polisat disponibil la dimensiunea de 5 x 5cm, are o densitate coloristica consistenta si un model specific suprafata produsului creand un efect datorita liniaritatii ariei polisate. Are o rezistenta sporita si se recomanda pentru o durabilitate indelungata aplicarea tratamentelor de impermeabilizare. Datorita placajelor calibrate montajul se realizeaza rapid fara rosturi.

Utilitate: Este propice amenajarilor interioare ca element pentru placarea peretilor de examplu. Serveste totodata ancadramentelor de seminee. Totusi caracteristica definitorie - fiind cea de rezistenta -  face ca acest produs sa fie si unul potrivit pentru placari exterioare putand suporta traficul intens mai usor ca alte tipuri de marmura. Asadar se recomanda in mod deosebit pentru placarea aleilor pietonale a spatiului din jurul piscinei a teraselor etc.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate