MARMURA THASSOS COCO LINE 15 X 15 X 1 CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
MARMURA THASSOS COCO LINE 15 X 15 X 1 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Marmura Thassos Coco Line impresioneaza de la prima vedere prin canelurile sale, care ii confera o grafica subtila si eleganta. Cel mai frecvent, cu ajutorul canelurile se pot realiza mozaicuri, alternand placile cu aceste caneluri dispuse pe verticala apoi pe orizontala. Personalitatea acestui produs aparte se preteaza mai ales amenajarilor interioare: bai, bucatarii, holuri, livinguri, saune, cafenele etc. Placarile se fac pe verticala: pereti, chenare de usi si ferestre, contra-blaturi, brauri in combinatie cu alte produse de marmura, pentru evidentierea si mai pregnanta a modelului canelat si a culorii albe.


Versatilitatea sa este foarte mare. Indiferent de spatiu, privat sau public, marmura Thassos Coco Line se integreaza perfect mai multor stiluri: minimalist, modern, high-tech etc. Foarte elegant, acest produs creeaza o atmosfera aerisita si optimista, livrata la cutii de 0.90mp pentru manipulare usoara si rapida.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate