SISTEM PROFESIONAL MONTAJ GRESIE PORTELANATA, MARMURA, GRANIT, TRAVERTIN. NIVELARE GRESIE

4,70 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

SISTEM PROFESIONAL MONTAJ GRESIE PORTELANATA, MARMURA, GRANIT, TRAVERTIN. SISTEM NIVELARE GRESIE
Facebook Google+ Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

ProLeveling System.

Sistem inovator pentru montajul profesional de gresie portelanata, marmura, granit, travertin, etc. cu o grosime a placii de pana la 40 mm. Prin infiletare, elementul albastru trage tija suportului (baza nivelatoare se introduce sub placi) pana cand alinierea este perfecta.

Un sistem gandit pentru eficienta si randamentul maxim al montajului de gresie portelanata, marmura, granit, travertin, etc. de formate medii, mari si foarte mari cu rezultate finale de excceptie.

In comparatie cu sistemele cu pana se foloseste doar un ansamblu in loc de patru, format din doar doua piese pentru a alinia (vezi imaginea de mai sus) perfect cele patru placi printr-o simpla insurubare a piesei superioare pana la alinierea perfecta a placilor.
A doua zi inainte de rostuire, piesele albastre se elimina foarte usor cu un ciocan de cauciuc lovindu-le usor in lateral pe lungimea rosturilor, urmand ca piesele albastre sa se refoloseasca pentru lucrarile ulterioare. De retinut este faptul ca baza nivelatoare (profil liniar, teu, si cruce de 1-2-3-5 mm) inlocuieste cu succes cruciulitele (distantierii) care de cele mai multe ori ne dau bataie de cap cand trebuiesc introduse si scoase ulterior.

PENTRU A INTELEGE CAT MAI BINE CUM SE UTILIZEAZA ACEST SISTEM VA RUGAM SA DATI CLICK PE IMAGINEA DE MAI SUS.

Pentru informatii suplimentare si suport tehnic va rugam sa ne contactati:
E-mail: suport-tehnic@angel-company.ro
Tel. 0741.994.167.

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter