DESIGN INTERIOR LIVING CLASIC CU MARMURA DE LUX

22 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR LIVING CLASIC CU MARMURA DE LUX
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Este deosebita si extrem de durabila-marmura cu siguranta va aduce o nota de eleganta oriunde decizi sa incorporezi aceasta roca naturala. Desi marmura va poate duce cu gandul la acele statui impunatoare si opulente din trecut, in ziua de azi un specialist in design interior va recurge tot mai des la acest tip de material. Motivul? Marmura rezista la cele mai ridicate temperaturi si va trece cu brio testul timpului. Daca va ganditi sa optati pentru marmura in cea ce priveste decorul interior al locuintei dumneavoastra, trebuie sa considerati urmatorele propuneri:
Marmura-materialul principal pentru bucatarie
Daca iti doresti o bucatarie atipica, alege un lavoar care sa fie constituit din placi de marmura. Daca ai o bucatarie in stil insula, aceast tip de lavoar din marmura cu siguranta va fi piesa de rezistenta.
Daca tot suntem in zona de bucatarie, marrmura poate fi folosita si ca un blat. Alege marmura alba care este cea formata natural sau marmura colorata. Culorile sunt formate datorita impuritatilor care se gasesc in aceasta roca dar si datorita oxidului de fier, astfel se creeaza diverse nuante precum gri sau negru.

Dimensiuni - 345 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate