DALE DIN CAUCIUC

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SKONX&CO - Iasi

DALE DIN CAUCIUC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pardoselile din cauciuc GRANUFLEX pot fi utilizate atat la exterior, cat si la interior. Sunt obtinute in urma unei tehnologii noi de fabricare, avand in compozitia lor granule de cauciuc reciclat, imbinate cu un liant poliuretanic si pigmenti pentru colorare. Datorita procedeului de impregnare a culorii chiar in timpul procesului de fabricare, rezistenta culorilor este foarte mare, iar placile nu se decoloreaza indiferent de procedeul de curatare si de frecventa operatiunilor respective. Fiind prelucrate la temperaturi si presiuni inalte, dobandesc caracteristici de elasticitate si fiabilitate.
Pardoseala GRANUFLEX este foarte usor de instalat, fara a fi necesara apelarea la personal cu inalta calificare. Placile sunt usoare, flexibile, usor de taiat si redimensionat, simplu de lipit (numai daca se doreste, deoarece odata lipite placile de stratul suport si intre ele, schimbarea destinatiei placilor GRANUFLEX poate fi realizata cu greutate). Montarea placilor GRANUFLEX se face prin simpla asezare pe suportul rigid de baza a pardoselii. Fiind elastice, atunci cand se monteaza pe un suport nerigid se recomanda compactarea prealabila a acestuia. Pentru interior, practic orice suprafata poate fi acoperita cu placi GRANUFLEX: lemn, beton, linoleum, mocheta.
Numarul mare de aplicatii ale acestor tipuri de pardoseli demonstreaza diversitatea posibilitatilor lor de utilizare:
- Constructii civile pentru amenajare:
Locuri de joaca pentru copii (gradinite, scoli, parcuri publice, case particulare, cluburi pentru copii), Terase circulabile deasupra cladirilor, balcoane (inchise sau deschise), Terenuri de sport, mini terenuri de basket, sala de forta, Alei si curti ale caselor particulare, terase de restaurant utilizate sezonier, patinoar, amenajare piscine.
- Comerciale:
spatii amenajate pentru copii in hypermarket-uri si mall-uri, amenajare show-room-uri.
- Industriale:
pentru pavarea aleilor sau pardoselilor atelierelor, depozitelor, halelor industriale, inclusiv a celor in care se deplaseaza motostivuitoarele sau se folosesc alte utilaje pentru manevrarea marfurilor; pentru rampe acces.
- Zootehnie:
- pentru animale: in ferme zootehnice pentru amenajare grajduri pentru vaci, porci; cluburi de echitatie pentru amenajare boxe cai si manej; canise - padocuri; gradini zoologice.
Placa de tip GRANUFLEX are diverse tipodimensiuni: cu fata exterioara plana, cu asperitati iar cea posterioara neteda sau profilata (cu picioruse), in functie de grosime. Structura rugoasa a stratului superior confera placilor proprietati antiderapante iar structura posterioara profilata permite scurgerea cu usurinta a apei. Pardoselile din cauciuc GRANUFLEX sunt rezistente la intemperii si nu pot putrezi. Pe langa avantajele multiplelor utilizari ale acestui produs, pardoselile GRANUFLEX sunt si foarte usor de intretinut. Pot fi curatate cu un aspirator, daca sunt aplicate la interior; daca sunt aplicate la exterior, se poate utiliza o perie sau jet de apa, de mare presiune.
Mai multe detalii pe www.skonx.ro

Dimensiuni - 100 cm

Contacte - SKONX&CO:

Telefon fix: 0232223635

Telefon mobil: 0744697457

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate