SKONX&CO

Iasi

Punct de lucru: Str. Saulescu, Nr. 15 bis, Cod 700

Contacte - SKONX&CO

Telefon fix: 0232223635

Telefon mobil: 0744697457

Fax: 0232223635

Contact: Sfeica Corina

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SKONX&CO

Skonx&CO - Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in: Aparatura de laborator; Chimicale si reactivi; Sticlarie de laborator; Echipamente de protectie a muncii; Produse medicale si stomatologice; Pardoseli din cauciuc.

Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica, industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.

Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).

Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.

Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.

Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.

Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa de pardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.

Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.

Ne-am lansat pe piata in anul 1995 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Echipa skonx.ro

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate