FOLIE PARCHET MULTIPROTEC ECO PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA

198 RON

(Pretul contine TVA)

De la TRAGET - Galati

FOLIE PARCHET MULTIPROTEC ECO PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala
Folie parchet Multiprotec produsa special pentru amenajari cu sistem de incalzire prin pardoseala, avand un coeficient de rezistenta termica R foarte scazut, doar 0.005 [m2 * K/ W]. Izolator utilizat pentru incaperi cu sistem de incalzire prin pardoseala, poate fi aplicat sub orice tip de pardoseala, inclusiv tarchet, parchet clasic din lemn masiv, linoleum sau alte tipuri de pardoseala din PVC.
Confectionat in principal din materiale ecologice (93%) cu densitatea ridicata - 1000kg/mc (cu uleiuri si minerale naturale peste care este aplicata folie PEE), care asigura o rezistenta foarte buna la comprimare, in conditiile unei grosimi foarte reduse a foliei (1.5 mm). Acest izolator este reciclabil si nu contine componente toxice. Folia Multiprotec Eco se va monta cu partea fara folie PEE in jos, pentru a prelua neregularitatile sapei, iar partea cu folie PEE (partea lucioasa) in sus, pentru ca pe aceasta parte veti lipi ulterior banda adeziva Alu-Tape cu care veti asigura continuitatea barierei anti-condens. In plus, prin montajul Multiprotec Eco cu folia PEE in jos riscati ca aceasta sa fie perforata de unele asperitati, ceea ce ar putea permite patrunderea condensului.Densitatea foliei permite atenuarea unor neregularitati ale sapei de pana la 0.8 mm.Structura si densitatea recomanda aceasta folie pentru utilizarea in incaperi cu trafic ridicat datorita coeficientului ridicat de rezistenta la comprimare CS - pana la 280 kPa. Multiprotec Eco creste foarte mult confortul acustic, deoarece atenueaza semnificativ zgomotul produs de mersul pe parchet - coeficient RWS (Reflected Walking Sound) de doar 20%. 2 in 1 - bariera de vapori Aquastop integrata in folie. Adecvata pentru suprafete minerale suport de sub pardoseala, spre exemplu sapa sau beton. IMPORTANT: Majoritatea producatorilor de podele nu acorda garantie daca nu este instalata si o bariera de vapori! Mai multe detalii si caracteristici tehnice ale acestui produs veti regasi descarcand fisa tehnica atasata mai jos.Tips and Tricks:In cazul incalzirii prin pardoseala, coeficientul de rezistenta termic al intregului sistem de pardoseala trebuie sa nu depaseasca valoarea de 0.15 [m2 * K/ W]. Aceasta valoare limita a fost stabilita de EPLF (Asociatia Producatorilor Europeni de Pardoseli Laminate) in urma a numeroase teste standardizate. Detalii despre coeficientul de rezistenta termica R puteti regasi in ultima editie a Buletinului Tehnic emis de EPLF, pe care-l puteti descarca de aici.Spre exemplu, rezistenta termica a parchetului clasic din lemn masiv de 20 mm (cazul cel mai dificil) este de 0.13 [m2 * K/ W]. Deci in acest caz va trebui sa alegeti un izolator cu rezistenta termica mai mica de 0.02 [m2 * K/ W], criteriu pe care izolatorul Multiprotec Eco il indeplineste cu usurinta. Va oferim consultanta gratuita pentru alegerea izolatoruluiadecvat in functie de caracteristicile tehnice ale suprafetei suport si parchetului. Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita? Simplu:dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie:Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine: Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produspe care doriti sa le clarificati. Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.
Livrare gratuita!Comanda aici

Contacte - TRAGET:

Telefon mobil: 0724333630

Web: www.traget.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate