ADITIV COLORAT STRALUCITOR AURIU PENTRU CHIT DE ROSTURI MAPEI 100G/CUTIE MAPEGLITTER

41,60 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
ADITIV COLORAT STRALUCITOR AURIU PENTRU CHIT DE ROSTURI MAPEI 100G/CUTIE MAPEGLITTER
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Placarea unor pereti sau podele nu se opreste doar la alegerea dalelor ce urmeaza a fi folosite, ci si chitul de rosturi este extrem de important, atat din punct de vedere functional cat si estetic. Culoarea acestuia creeaza acea unitate, acel sentiment placut ca totul este asa cum trebuie si ca bunul gust se impleteste cu cele mai bune materiale si finisaje.

Mapeglitter este un astfel de material care aduce armonia in orice amenajare pretentioasa, fiind elementul ce completeaza si cele mai sofisticate tipuri de amenajari.

MapeGlitter sunt fulgi colorati cu spect metalic care se adauga in chitul epoxidic Kerapoxy Design in proportie variata, de pana la maxim 10% din greutatea chitului. Mortarele astfel preparate pot fi folosite pentru rosturi pentru a obtine un efect si un finisaj cu aspect stralucitor si metalic. MapeGlitter fulgi colorati poate fi adaugat in proportie variabila de la 1% - 3% si in ceara lichida Mapelux Lucida ce poate fi apoi utilizata la acoperirea si finisarea unor pereti interiori.

MapeGlitter se furnizeaza in plicuri de 100 g.

Caracteristici tehnice

MapeGlitter fulgi colorati este disponibil in varianta argintiu sau auriu si, in amestec de mortar, creeaza urmatoarele efecte

  • Un efect translucid asupra compozitiei, cromatica fiind asadar modificata
  • Proprietati decorative deosebite, ce variaza si in functie de concentratia utilizata
  • efect semi-transparent asupra culorii vopselelor, atunci cand este aplicata cu pistolul pe pereti

Modul de aplicare al fulgilor colorati MapeGlitter

Dupa prepararea mortarului de Kerapoxy Design se adauga si fulgii colorati MapeGlitter, dupa care se mixeaza pana la obtinerea unui amestec omogen si se aplica in maxim 45 de minute.

Fulgii colorati MapeGlitter se adauga direct in ceara Mapelux Lucida dupa ce aceasta a fost diluata in prealabil cu aproximativ 5% apa.

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate