HIDROIZOLATII ACOPERISURI VERZI

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC UNITED MODULES SYSTEM SRL - Bucuresti

HIDROIZOLATII ACOPERISURI VERZI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Hidroizolatii acoperisuri verzi - Poluarea aerului atmosferic  reprezinta o problema ce ne afecteaza grav viata cotidiana si, in consecinta, ne preocupa din ce in ce mai mult.

Poluarea atmosferica se produce atunci cand substante nocive, inclusiv particule si molecule bilologice sunt introduse in atmosfera Planetei.

Acest fenomen ingrijorator poate cauza boli grave, alergii si chiar decese. Bineinteles, poluarea nu dauneaza doar fiintelor umane ci afecteaza atat animale cat si plantele.

Hidroizolatii acoperisuri verzi - Stil de viata sanatos


In plus, poluarea aerului afecteaza si calitatea diferitelor constructii, inclusiv cladiri de locuit sau birouri din marile metropole. Membrana se poate folosi atat pentru hidroizolarea fundatiilor, pivnitelor, beciurilor, cat si pentru hidroizolatia teraselor blocurilor sau pentru hidroizolarea halelor industriale.

In aceasta situatie, un acoperis verde (acoperis vegetal, acoperis viu) sau o terasa verde reprezinta o optiune demna de luat in seama pentru noi toti.

Termenul acoperis verde este uneori utilizat si pentru acoperisuri  solare  (acoperis cu panouri fotovoltaice).

Acoperisurile verzi sunt denumite, de asemenea, acoperisuri ecologice, acoperisuri vegetale si chiar acoperisuri de locuit.

Indiferent de denumirea utilizata, suportul pe care acestea sunt realizate reprezinta intotdeauna o membrana hidroizolanta epdm.

Hidroizolatii acoperisuri - ce este un acoperis verde?


Un acoperis verde sau un acoperis ecologic reprezinta terasa unei cladiri  care este acoperita partial sau total de vegetatie.

Acoperisul  vegetal este, practic, un mediu de crestere plantat pe o membrana hidroizolanta (membrana epdm Firestone).

Acesta poate avea si  straturi suplimentare, cum ar fi o bariera de radacini si sisteme de drenaj si de irigare.

Terasele unde plantele sunt cultivate in ghivece, nu sunt considerate, de obicei,  acoperisuri verzi.

Hidroizolatii acoperisuri verzi - de ce un acoperis verde?


V-am prezentat in introducere cateva informatii privind efectele poluarii atmosferice. In continuare va oferim unele detalii referitoare la beneficiile unei terase verzi (terasa cu vegetatie sau acoperis cultivat). De asemenea firma noastra va poate ajuta si cu hidroizolarea containerelor modulare sau cu a acoperisurilor solare.

Terasele verzi amelioreaza calitatea aerului din marile aglomeratii urbane. Plantele cultivate pe aceste acoperisuri vegetale pot captura particulele de praf, gazele atmosferice si alte suspensii din aer.

Nu este de neglijat efectul de scadere a temperaturii pe care aceste terase vegetale il au. Astfel, necesitatea folosirii centralelor electrice scade iar cantitatea de CO2 si alte produse poluante secundare eliberate in aer este diminuata simtitor.

Sunt utile si pentru absorbtia apei de ploaie, asigurarea izolatiei cu membrana hidroizolanta epdm si crearea unui habitat pentru fauna salbatica.

Bineinteles, furnizeaza  un peisaj placut ochiului si reduc gradul de stres.

Hidroizolatii acoperisuri verzi a Cum functioneaza un acoperis verde?


Un acoperis vegetal sau terasa verde are, in principal, aceeasi functionalitate ca orice alt acoperis.

Straturile acoperisului ecologic gazduiesc elementele de drenare a apei si protejeaza cladirea de intemperii cu o membrana hidroizolanta epdm Firestone.

Fiind acoperisuri speciale, acestea pot sustine ierburi, arbusti, banci, si pavaje, elemente de irigare.

Avand in vedere beneficiile acestui sistem de acoperisuri, speram ca v-am convins de utilitatea unui acoperis verde.

Pentru mai multe detalii si comenzi nu ezitati sa contactati echipa SC UNITED MODULES SYSTEM SRL.

Profesionistii nostrii sunt gata sa va ofere tot suportul logistic pentru realizarea unei lucrari de hidroizolatii acoperisuri verzi. De asemenea va putem oferi serviciile noastre si pentru repararea acoperisurilor din tabla cu membrana hidroizolanta.

.

 

 

 

 

Contacte - SC UNITED MODULES SYSTEM SRL:

Web: www.membranaepdm.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate