Hidroizolatii acoperis cu membrana EPDM - o solutie premium, pe termen lung, care raspunde celor mai exigente standarde d" />

HIDROIZOLATII ACOPERIS CU MEMBRANA EPDM

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la - Bucuresti

HIDROIZOLATII ACOPERIS CU MEMBRANA EPDM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Hidroizolatii acoperis cu membrana EPDM - o solutie premium, pe termen lung, care raspunde celor mai exigente standarde de constructie, fiind folosita atat la cu hidroizolarea teraselor blocurilor cat si la hidroizolarea fundatiilor, pivnitelor si beciurilor. Cu un pret convenabil, care se amortizeaza rapid, cu Firestone RubberGard va permiteti sa nu faceti rabat de la calitate. Firestone Building Products, lider de piata de 37 de ani, a produs si instalat peste 1.500.000.000 m² de hidroizolatii acoperis Firestone RubberGard EPDM pe toate continentele.


Hidroizolatii acoperis - Firestone RubberGard®, campionul longevitatii


De peste un secol, firma americana Firestone este un pioner si un inovator in domeniul industriei cauciucului. Numele Firestone este sinonim cu calitatea, inovatia si leadershipul, fiind fara rival in categoria hidroizolatii acoperis.
Firestone RubberGard® EPDM este o membrane monostrat de cauciuc sintetic Etilen-Propilen-Dien-Monomer. Proprietatile chimice deosebite ii confera o longevitate de neegalat. Acest tip de solutie pentru hidroizolatii acoperis devine tot mai cautata in toata lumea, trecand cu brio testul timpului.

Hidroizolatii acoperis a Firestone o membrana speciala


Ce face Firestone RubberGard® EPDM special la capitolul hidroizolatii acoperis? Testele au relevat ca produsul prezinta semne nesemnificative de uzura chiar si dupa 30 de ani de la instalare. Durata de viata este in jur de 50 de ani, mult peste alte solutii de hidroizolatie a acoperisului. Membrana isi pastreaza proprietatile si la -40 de grade, si la +150. La fel si dupa elongari repetate, putand fi extinsa cu peste 300%. In plus, absoarbe miscarile suprafetei pe care este instalata cauzate de vicii de constructie, tasari sau alunecari de teren. Este, de asemenea, foarte potrivita pentru hidroizolarea acoperisurilor solare si a acoperisurilor verzi.
Membrana EPDM Firestone RubberGard® nu contine clor, plastifianti, halogeni si metale grele. Nu este atacat de microorganisme si nu este afectat de caldura, ozon sau radiatii UV, dar nici de ger extrem. Iata alte motive ce o fac ideala pentru lucrari de hidroizolatii acoperis de calitate.
Un numar urias de cladiri de pe glob sunt o dovada vie a beneficiilor acestui tip de membrana pentru hidroizolatii acoperis. Aceasta se produce in foi de pana la 61 de metri lungime si 15 metri lungime. In consecinta, nu necesita multe lipiri, ceea ce face instalarea facila si foarte rapida, indiferent de conditiile meteo.


Hidroizolatii acoperis - Garantia calitatii Firestone RubberGard® EPDM


Firestone RubberGard® EPDM este o membrana hidroizolanta perfect ajustabila lucrarilor de hidroizolatie acoperis plan sau inclinat. Aceasta nu are nevoie de intretinere, un atu cand vine vorba de hidroizolatii acoperis. Evetualele reparatii se pot face foarte usor, cu banda autoadeziva Firestone QuickSeam Tape.
Pentru a garanta un produs de calitate superioara, fiecare componenta a sistemului de hidroizolatii pentru acoperis este supusa unor teste severe de catre inginerii si chimistii laboratoarelor Firestone.
Fabricile Firestone sunt certificate ISO 14001 - procedeul de productie este în conformitate cu normele ecologice. Membrana EPDM RubberGard pentru hidroizolatii acoperis are, de altfel, impact limitat asupra mediului inconjurator atat in timpul fabricarii, cat si in timpul utilizarii. Membrana se poate utiliza si pentru reparatiile unui acoperis de tabla dar si la hidroizolarea containerelor modulare.

Hidroizolatii acoperis a Suport si consultanta


SC UNITED MODULES SYSTEM SRL va ofera tot suportul material si tehnic necesar pentru montarea sigura si trainica de hidroizolatii acoperis. Asiguram consultanta in alegerea celei mai bune variante. Echipa noastra isi asuma cu responsabilitate calitatea lucrarilor de hidroizolatie acoperis efectuate. Traditia si prestigiul firmei producatoare americane ne onoreaza si ne creeaza obligatii fata de clientii si partenerii nostri.
Va puteti baza pe noi indiferent ca sunt necesare lucrari de hidroizolatie acoperis casa, hidroizolatie terasa, hidroizolatie acoperis lemn sau hidroizolatie acoperis drept ori chiar hidroizolatie acoperis garaj. Nu ezitati sa ne contactati si sa aflati mai multe accesand www.membranaepdm.ro.Contacte - :

Web: www.membranaepdm.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate