HIDROIZOLATIE FUNDATIE, BECI SAU PIVNITA.

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC UNITED MODULES SYSTEM SRL - Bucuresti

HIDROIZOLATIE FUNDATIE, BECI SAU PIVNITA.
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita - te intrebi de ce este necesara? Hidroizolatia fundatiei nu este un lux sau un moft, este o necesitate imperativa. Omiterea acestui pas simplu poate duce la compromiterea intregii constructii. La fel si in cazul beciurilor sau pivnitelor. Sistemul de hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita cu membrana EPDM Firestone este garantia ca veti scapa de infiltratii de apa. Acelasi sistem se poate adapta si la hidroizolarea acoperisului, a acoperisurilor solare sau verzi ori pentru terasele blocurilor.


Hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita - Tot ce trebuie sa stii


Fara lucrari de hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita, infiltratiile de apa duc la aparitia umezelii, a mucegaiului si a igrasiei. Acestea cresc semnificativ riscul de alergii si astm. Mucegaiul poate duce si la probleme ale sistemului nervos, articulare sau musculare.De asemenea, poate inrautati simptomele celor cu afectiuni autoimune.
Totodata, lipsa hidroizolatiei inseamna ca structura de rezistenta a constructiei poate fi afectata grav, iar beciul (subsolul, demisolul) va fi inundat. Un alt pericol este acela ca fara lucrari de hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita instalatiile electrice ale cladirii vor avea de suferit, devenind un pericol.

Hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita - Protectie impotriva pericolelor


De asemenea, optand pentru o hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita va protejati de efectele gazelor nocive din sol. O astfel de substanta periculoasa este radonul, gaz radioactiv cancerigen provenit din dezintegrarea radiului. El nu poate fi detectat de catre om si poate fi transportat prin intermediul mediilor poroase. Prezenta radonului in aerul caselor cu beci, pivnita sau crama este mai mare decat in cazul celor fara astfel de spatii. Iata un alt motiv pentru care este absolut necesar sa realizati lucrari de hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita.
Apa care se infiltreaza prin zidurile subsolurilor sau se ridica prin capilaritate are efecte greu de stopat. Interventiile in aceasta faza sunt dificile, costisitoare si au rezultate limitate. Pericolul creste exponential in cazul imobilelor care se afla in proximitatea unor surse de apa.
Astfel, o hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita nu este numai o metoda preventiva impotriva inundarii, ci una care protejeaza structura de rezistenta a casei si aspectul ei.
Hidroizolarea fundatiei este la fel de importanta si la casele fara subsol sau la cele cu fundatii de suprafata.


Hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita - Avantajele membranei EPDM Firestone


Renumita firma americana Firestone este lider de piata la capitolul membrana EPDM. Cu o experienta de peste o suta de ani in industria cauciucului, Firestone a dezvoltat un produs fara rival in ultimii 37 de ani - RubberGard. Flexibilitatea si durabilitatea RubberGard sunt exceptionale. Dezvoltata ca solutie pentru acoperisuri, membrana EPDM Firestone este ideala si pentru hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita. Ea poate fi folosita si pentru hidroizolarea containerelor modulare sau pentru a repara acoperisurile din tabla.
Membrana RubberGard nu este afectata de substantele chimice din sol, fiind o solutie eficienta si din punct de vedere al costurilor si al usurintei instalarii. Raportul calitate-pret este imbatabil, iar lucrarile de hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita beneficiază din partea Firestone de o garantie material si manopera de pana la 25 de ani.

Hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita - Cele mai bune solutii


Sistemul de hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita Firestone are mai multe optiuni de instalare. Specialistii SC UNITED MODULES SYSTEM SRL va vor consilia pentru a alege solutia cea mai avantajoasa pentru lucrarea dvs de hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita.
Echipa noastra de profesionisti certificati Firestone se va asigura ca fiecare pas pentru instalare va fi conform normelor de calitate ale firmei americane. Traditia si prestigiul Firestone ne onoreaza si ne creeaza obligatii fata de clientii si partenerii nostri.
Nu ezitati sa ne contactati si sa aflati mai multe despre hidroizolatii de calitate, inclusiv hidroizolatie fundatie, beci sau pivnita

.

Contacte - SC UNITED MODULES SYSTEM SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate