JGHEABURI SI BURLANE TIMISOARA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC TIN MAN SRL - Timisoara

JGHEABURI SI BURLANE TIMISOARA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sistemul Ronda ascunde sub aspectul sau clasic cateva elemente inedite oferind un plus de valoare fata de alte sisteme existente deja pe piata.
Jgheaburile si burlanele Ronda sunt destinate proprietarilor care cauta un sistem pluvial cu aspect discret, traditional. Forma semicirculara a acestei game, precum si paleta de culori in tonuri naturale, respecta arhitectura oricarei fatade fara a o incarca. Caracteristica principala a sistemului pluvial Ronda isi arata si in acest caz beneficiile pentru aspectul fatadei care este mai bine protejata de revarsarile de apa, datorita formei particulare a jgheaburilor.
Discretia sistemului Ronda este asigurata si de imbinarile de jgheab discrete si carligele de jgheab ascunse, care ofera rezistenta fara sacrificiul imaginii de ansamblu. In felul acesta functionalitatea sistemului pluvial nu sacrifica imaginea de ansamblu a cladirii.

Garantie - 20 ani

Contacte - SC TIN MAN SRL:

Telefon mobil: 0723259885

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate