TIGLA METALICA ZEFIR

19 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC BUDMAT EUROPA SUD SRL - Buzau

TIGLA METALICA ZEFIR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Profilul Zefir este varianta cea mai economica pentru executarea unui acoperis de calitate. Folosirea panourilor de diverse lungimi (pana la 6505 mm) face posibila optimizarea pierderilor de material la montarea acestui tip de invelitoare. Extrem de rezistent la montaj si disponibil in 21 culori, profilul Zefir este cel mai raspandit sistem de acoperis Bud Mat, pe piata din Romania. (Pentru detalii si galerie foto click aici)
acoperis zefirprofil zefirsisteme acoperis


Caracteristici tehnice:
Latime: 1180 mm Latime utila: 1100 mm
Lungime modul: 350 mm
Inaltime profil: 37 mm
Lungime panou: 1305-6505 mm

Accesoriile sau elementele de finisaj accesoriile pentru montajul tiglei metalice sunt confectionate din acelasi material cu tigla metalica si sunt disponibile la dimensiuni standard si in aceleasi culori cu profilele tiglei metalice. Procesul de fabricare a panourilor metalice Bud Mat are la baza tabla din otel de inalta calitate, cu o grosime de 0.5 mm. Aceasta tigla metalica este acoperita la temperaturi inalte cu un strat de zinc de 275g/mp cu o grosime de 20 μm. Acoperirea cu zinc garanteaza protectia efectiva impotriva umezelii, aciditatii si coroziunii, chiar si in sectiunea taiata, datorita protectiei electrolitice.

Finantare - rate

Contacte - SC BUDMAT EUROPA SUD SRL:

Telefon fix: 0238711159

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate