TIGLA METALICA OPAL

5,90 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SARAH WOOD EXIM SRL - Bucuresti

TIGLA METALICA OPAL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Țigla metalica OPAL este fabricata din oțel laminat galvanizat prevopsit, acoperit cu poliester 25µ/E, PVDF acoperire organica, in concordanța cu EN 10169. Foaia de tabla este din profil HV-205D, avand 7 cute sinusoidale cu adancimea profilelor de 20 mm, inalțimea de 40 mm dispuse la distanțe egale de 205 mm.

Taierea la capete se face la 50 mm de ambutisare.

Profilatura tablei permite sa se monteze prin suprapunere, conform detaliului. Microprofilele maresc rezistența la flambaj local și capacitatea portanta, produc aspectul exterior estetic, favorizeaza imbinarea intre doua panouri adiacente.

Ţigla metalica Opal este produsa din tabla de otel prevopsita. Stratul standard de acoperire este de Poliester cu grosimea de 25 µm. Este cel mai economic tip de acoperire. Stratul de poliester mat, Mat 35 µm, este mai gros, confera o protectie mai buna impotriva coroziunii si, datorita stratului cu aspect mat, se aseamana cu acoperisurile clasice de tigla ceramica. Plastisolul (HPS) 200 µm are cea mai buna rezistenta la deteriorarea mecanica si cea mai buna rezistenta pentru tabla de otel impotriva coroziunii.

Nuantele de culoare, din aceasta prezentare, depind de setarile specifice ale monitorului dumneavoastra si sunt numai de referinta. Pentru selectia finala a unei culori pentru acoperisul dumneavoastra, va rugam sa va adresati catre unul din agenții noștrii
www.shop.sarahwoodexim.com5.9

Dimensiuni - 1 mp

Garantie - 10 ANI

Contacte - SARAH WOOD EXIM SRL:

Telefon fix: 0742292059

Telefon mobil: 0723062850

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate