EVACUARE INVIZIBILA SUMI LEVEL 20

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

EVACUARE INVIZIBILA SUMI LEVEL 20
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pretul este la bucata

Evacuare invizibila Sumi Level 20 – evacuare cu baza patrata din poliuretan, cu sifon orizontal si membrana perimetrala DRY50 termosudata de marginea platoului. Pentru platourile de dus cu 4 pante de scurgere.

Componente:

baza liniar level cu membrana DRY50 termosudata;

sifon de scurgere level;

membrana DRY50 de 1,5 x 2 m;

cheie pentru curatare.

Dimensiuni baza: 23,8 x 23,8 cm

Spatiu pentru piese: 20 x 20 cm

Membrana impermeabila DRY 50 – descriere:

utilizata pentru impermeabilizarea sub pavaj a spatiilor tranzitabile de mici dimensiuni (balcoane si terase), a bailor, peretilor si solurilor din zonele umede interioare;

fabricata dintr-o foaie dubla de poliolefina (EVA), cu ambele fete acoperite de fibre de polipropilen;

admite lipire si sigilare cu adeziv tip C2 pentru zonele interioare sau utilizand un adeziv monocomponent.

PDF: Fisa tehnica Membrana DRY50

Avantaje membrane hidroizolante:

MATERIAL: materiale plastice, coextrudate, cu o durata de viata practic nedeterminata ( in adezivul tip C2 nu isi modifica proprietatile nici dupa 100 ani. Materiale inerte care un interactioneaza cu celelalte elemente din sistem, rezistente la Ph alcalin sau acid, membranele Revestech isi pastreaza proprietatile in conditii extreme ( -40 C ) .

SISTEM: 100% sigur si garantat, care elimina practic factorul uman. Toate problemele care apar in mod normal in punctele critice sunt rezolvate prin folosirea de piese speciale ( sifoane, gargui, cosuri de ventilatie si intaritoare de tubulatura), piese care sunt formate din tub sau sifon din PVC cu membrana Revestech termosudata.

INSTALARE FOARTE SIMPLA, RAPIDA SI SIGURA: se monteaza cu adeziv de gresie si faianta direct pe suportul existent. Nu este nevoie de experienta anterioara, instalarea se poate efectua urmarind instructiunile ghidului de instalare. De asemenea se pot monta pe orice alt suport ( lemn, metal, polistiren,etc. ) folosind un adeziv compatibil suportului.

GARANTIE SI DURABILITATE: garantate 10 ani, insa neinteractionand chimic cu adezivul tip C2 cu care se monteaza, in urma analizelor de laborator, membranele Revestech nu isi schimba proprietatile nici dupa 80-100 de ani. Nu avem nevoie de specialisti, trebuie urmati pasii ghidului de instalare.

TIMP FOARTE SCURT DE EXECUTIE: spre deosebire de celalte sisteme, finalizarea cu placaj ceramic se poate efectua imediat dupa montarea membranei ; mai rapid, fara timp de asteptare.

MULT MAI ECONOMIC: nu este necesara indepartarea vechiului suport, membrana impermeabila Revestech montandu-se direct cu adeziv tip C2 pe suportul existent. Astfel se economiseste timp, iar costurile sunt mult mai mici.

DESOLIDARIZARE-DECUPLARE: absoarbe modificarile dimensionale ale suportului pe care au fost aplicate, evitand aparitia de fisuri sau crapaturi datorate dilatarilor, contractiilor sau fracturilor acestuia.

ANULAREA PRESIUNII DE VAPORI: avantaj pe care il prezinta membranele ACU 200 si POOL 120, datorita bazei drenante. O alta singularitate a membranelor Revestech.

INALTIME FINALA MINIMA: datorita dimensiunii membranei precum si a faptului ca nu necesita sapa, rezultatul final are o inaltime finala foarte mica.

NU NECESITA INTRETINERE

Care sunt avantajele colaborarii cu Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro ?

Nu trebuie sa mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri

Consiliere gratuită pentru clienții care au nevoie de informații despre produse

Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori.

Transport in toata tara

Negociem oferta

Pentru o oferta de pret personalizata apeleaza:

0784 433 857

0784 433 859

0784 433 844

0784 433 848

Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate