VOPSEA SILICATA EXTERIOR WEBER

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

VOPSEA SILICATA EXTERIOR WEBER
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Casa de Comenzi, Concept Unic in Romania si LIVRAM GRATUIT oriunde in tara direct din fabrica !

DOMENII DE UTILIZARE
Pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea cladirilor vechi. Recomandat pentru recolorarea fatadelor. Recomandat pe fatade expuse la poluare, praf, in zone cu trafic intens. Rezista la actiunea apei si are permeabilitate exttrem de buna la vapori de apa. Poate fi utilizata pentru protejarea/colorarea tencuielilor decorative (gama weber.pas si weber MIN100) la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, var-ciment) sau tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Se poate aplica conditionat si pe alte suporturi cum ar fi gips-carton, tencuieli si vopsele de var, tencuieli de ipsos, etc.

COMPOZITIE
Vopsea minerala pentru fatade, gata preparata, pe baza de silicat de potasiu (apa sticlata), cu aditivi organici pentru stabilizare, componente minerale, pigmenti de calitate superioara si aditivi de hidrofobizare. Strat final pentru suprafete de fatade minerale.

CULORI
205, conform paletarului de culori

AMBALARE
In galeata de 25 kg.Paleti de 600 kg (24 galeti).

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (eflorescenta, bitum, praf, etc.), sa nu fie inghetata si sa aiba varsta de maturare si capacitatea portanta necesara. La renovare, daca este cazul se vor indeparta in prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba si se vor repara zonele afectate cu un adeziv pentru armarea sistemelor termoizolante. Straturile organice (dispersie sau ulei) se vor indeparta in totalitate pana in adancimea porilor pentru a asigura permeabilitatea la vapori de apa al suportului. Suprafetele vechi cu absorbtie neuniforma vor fi amorsate pana la saturatie cu grundul weber.prim Silikatgrund diluat 1:1 cu apa curata.

Pret valabil pentru 43 de culori istorice

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Pentru a se obtine o culoare cat mai uniforma, este recomandat sa se amestece continutul mai multor galeti, cantitatea de vopsea necesara pentru suprafata unui perete. Consistenta optima a vopselei se obtine prin adaugare de apa curata sau amorsa weber.prim Silicatgrund diluat deja cu apa in raport de 1:1. Vopseaua se aplica pe suprafata uscata cu bidinea, pensula sau trafalet, in strat uniform.
Este necesara aplicarea in doua straturi: un prim strat de amorsare si un strat de acoperire, finisare. Intre cele doua straturi se lasa o perioada de uscare de cca. 12 ore.
Pe suporturi minerale noi: Pentru primul strat: se amestecata 3 parti de vopsea cu o parte de weber.prim Silikatgrund diluat in prealabil cu apa in raport de 1:1
Pentru stratul de finisare: vopseaua este diluata cu 5-10% apa curata
Pe tencuieli vechi: Amorsarea suprafetei: cu weber.prim Silikatgrund diluata cu apa in raport de 1:1. Pentru primul strat: vopseaua este diluata cu 10-20% apa curata. Pentru stratul de finisare: vopseaua este diluata cu 5-10% apa curata.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5oC pana la +30oC. Nu se aplica pe vant puternic, ploaie sau pe suprafete expuse direct razelor solare. Vopseaua proaspat aplicata trebuie protejata de razele solare, ploi, inghet sau alte intemperii pana la uscare. Atentie: nuanta culorii poate fi influentata de calitatea/natura stratului suport, de conditiile atmosferice din momentul aplicarii si din perioada de uscare. Dupa terminarea aplicarii, galeata se inchide ermetic pentru ca materialul ramas sa nu se intareasca. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

De ce sa cumperi mai scump din depozite si hypermarketuri? Economisesti 5-10%per necesar de materiale sau chiar mai mult !

Deoarece la noi:
• nu platesti in plus cheltuieli de manipulare;
• nu platesti in plus cheltuieli de stocuri;
• transport direct de la producator;
• cumperi exact produsul pe care il doresti nu produsele care sunt pe stoc mai slabe calitativ;
• debitam la orice dimensiuni astfel ai pierderi cat mai mici de material;
• pretul se poate negocia si difera in functie de cantitate
• marfa se livreaza de la producator solicitat de dvs.

Ai o oferta? Verifica-ti preturile si la noi !

Pe viitor ne-am gandit ca ai putea vizualiza si celelalte anunturi ale noastre.

De ce sa nu beneficiezi de consultanta specializata?

Apeleaza la: 0784 433 859 / 0784 433 844/ 0784 433 854

Prin noi poti cumpara mai ieftin decat in depozite si hipermarketuri toata gama de materiale de constructii.Vezi anunturile noastre!

Pretul se negociaza in functie de proiect, cereti o oferta acum!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate