perdele si draperii 2016 acopera" />

PERDELE SI DRAPERII CONSTANTA

140 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PERDELE SI DRAPERII CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Colectia de perdele si draperii acopera toate stilurile de amenajari de la cel clasic contemporan la stilul modern de lux.

Va asteptm in Constanta in magazinul nostru din str. Garofitei cu cele mai noi modele de perdele si draperii, sisteme de prindere, galerii perdele, storuri romane. Servicii complete de amenajare si decorare a spatiului de locuit. Colectiile de perdele si draperii sunt speciale, fiind create de cei mai renumiti designeri in domeniu, cuprinzand toate stilurile de amenajari.

Perdele si draperii cu preturi cuprinse intre 80 si 200 lei ml.

Colectiile de perdele si draperii sunt speciale, fiind create de cei mai renumiti designeri in domeniu,cuprinzand toate stilurile de amenajari. Perdele si draperii cu preturi cuprinse intre 80 si 200 lei ml. Perdele si draperii living, moderne, stil clasic, din voal, organza sau fir de matase. Perdele si draperii moderne pentru dormitoare, camere de zi cu motive florare sau iuni.

Descopera proiecte de design interior case moderne realizate de echipa Nobili Interior Design cu materiale premium import Italia.

Solutii amenajari interioare cu mobila dormitor italiana din gama de lux de la cele mai renumite fabrici din Italia.

Dimensiuni - 280 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate