PIELE NATURALA TAPITERIE MOBILA CANAPELE

33 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PIELE NATURALA TAPITERIE MOBILA CANAPELE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Colectiile noastre de piele naturala sunt alese cu grija din piei de bovina finisata, facand din ele alegerea perfecta de calitate pentru toate tipurile de mobilier și tapițerii pentru cerințele dumneavoastra - atat pentru tapiterie canapele de uz rezidential , cat și pentru proiecte de tip comercial ( baruri, restaurante, cluburi, cafenele, hoteluri). Gama de modele si culori va perit sa alegeti piele naturala canapele din peste 10 colectii prezentate in 500 culori diverse. Oferta piele naturala tapiterie canapele model Zenith Nociola pret metru patrat fara tva. Comercializam de la cei mai importanti producatori din Europa piele naturala , bovina finisata pentru tapiterie canapele, fotolii, mobilier. Suntem importatori de materiale pentru tapiterie, piele naturala la metru disponibila in peste 15 colectii in modele si culori diferite. Colectiile cuprind si peste 500 de modele de stofa tapiterie mobila, canapele in stil clasic, baroc, modern. Materiale tapiterie canapele, Piele naturala canapele, paturi, scaune, mobilier cu latime de 140-280 cm. Materiale, stofe de tapiterie de cea mai buna calitate importate direct din Italia, Germania si Spania. Piele naturala tapiterie canapele, mobila. Piele naturala disponibila in peste 350 de culori. Piele naturala bovina cu dimensiunea de 3,8-4,9 mp/buc. Grosime piele naturala 0,9-1,5 mm . Preturi piele naturala canapele, 33-69 euro/mp fara tva in functie de model si grosime. Specificati in cererea de oferta categoria si nr, imaginii. Exp:Piele naturala, poza nr. 5. Livram piele naturala tapiterie oriunde in tara prin Curierat rapid. Colectia de piele naturala Atlantic cu grosime de 1,3-1,5 mm. Piele naturala Zenith , grosime 0,8-1,0 mm. Piele naturala Prescott, grosime 1,2-1,4 mm. Colectia de piele naturala Ocean are grosime 0,8-1,0 mm si dimensiune de 4,5-5,0 mp. Piele naturala Linea, grosime 0,9-1,0 mm. Comanda minima 1 piele de 4,5-5,0 mp. Livram piele naturala in Constanta, Bucuresti, Pitesti, Brasov, Ploiesti, Cluj, Oradea, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Craiova dar si in alte orase in Romania. Pentru comenzi piele naturala in Bucuresti ne puteti contacta prin intermediul siteului nostru web.
Pentru toata gama de materiale destinate tepiteriei vizitati pagina noastra web- www.nikydecor.roMateriale-stofa-tapiterie/ .

Dimensiuni - 4,2 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate