GRESIE SI FAIANTA BUCURESTI

115 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

GRESIE SI FAIANTA BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Colectia de Gresie rectificata portelanata pentru baie, living, hol, bucatarie Experience este una dintre cele mai exigente colectii de gresie productie italiana, realizate de producatorul Italgraniti cu personalitate surprinzatoare si calitatea estetica, care este caracteristica, distinctiva al rezultatului unei cercetări îndelungate cu capacitatea de a interpreta tema imitatiei de marmura cu adevărat.

Gresia de productie Italia este speciala; dalele au dimensiuni de 120 cm lungime, sunt fabricate din portelan si pot fi in două lătimi diferite: 15 si 20 de centimetri , care se poate folosi la un living de lux classic sau modern, cat si la baie, bucatarie, etc. Sand Wood astăzi oferă geometria compozitională specială prin interpretarea nobila a podelei din materialul ceramic, incomparabil cu efect de lemn in nuante naturale cu rezistentă mare in timp, extrem de simplu si rapid de întretinut. Gresia Wood sand potrivita pentru livingul, casa sau vila dvs. este disponibila la comanda in magazin gresie Constanta la pret de producator.

Preturile sunt orientative si pot suferi modificari.

Aceasta pagina a catalogului prezinta cele mai diverse placi de baie de la cei mai buni producatori din Europa. Colectiile prezentate de materialul de fata sunt caracterizate de proprietati practice inalte, aspect atractiv si fiabilitate suficienta.

Prin urmare, daca aveti intr-adevar nevoie de o placi ceramice de inalta calitate pentru baie, atunci pe site-ul nostru veti gasi mai multe optiuni diferite de gresie si faianta, realizate intr-un stil modern sau clasic.
Accesat poza din articol si alegeti o placa ceramica in baie pentru fiecare gust. Exista colectii, atat cu o acoperire lucioasa, cat si mata, cu decoruri frumoase si borduri originale si panouri de lux.

Toate placile pentru finisarea baii, prezentate sunt din materiale cu finisare de inalta calitate, cu care puteti efectua o reparatie de lunga durata. Dar in multe privinte depinde de producator si cost.

Solutii amenajari interioare cu mobila italiana de lux de la cele mai renumite branduri din Italia.

Avem, de asemenea, placi in baie de o calitate exceptionala, deoarece noi luam doar cele mai bune solutii pentru clientii nostri. Va oferim sa cumparati o gresie sau faianta in baie de diferite modele.

Cititi si despre servicii oferite de firma de design interior.

Dimensiuni - 60 x 60 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate