RULOURI EXTERIOARE ALUMINIU APLICATE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la ROLLUX CONSTRUCT - Bucuresti

RULOURI EXTERIOARE ALUMINIU APLICATE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Rulouri exterioare din aluminiu sunt fabricate din lamele de luminiu umplute cu spuma poliuretanica, intr-o varietate de culori. Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe exteriorul ferestrei, peste tamplarie, asigurand o crestere a gradului de confort termic, protectie impotriva luminii si factorilor de mediu si, in plus, constituie un mijloc de protectie antiefractie.
Rulourile exterioare aplicate prezinta avantajul ca pot fi montate oricand isi doreste beneficiarul, indiferent de anotimp si independent de tipul de tamplarie existent.
Montajul rulourilor exterioare aplicate este un proces recomandat a fi efectuat de catre specialisti. Desi nu este extrem de complicat, montajul rulourilor exterioare prezinta anumite caracteristici care, nerespectate, pot afecta buna functionalitate a produsului sau a tamplariei. Va asteptam sa ne vizitati site-ul:
www.rulouri-exterioare.co
Contact: Rollux CONSTRUCT sales@rollux-construct.ro
www.rollux-construct.ro 0723.624.474 0769.249.159

Garantie - 5 ani

Contacte - ROLLUX CONSTRUCT:

Telefon fix: 0757421642

Telefon mobil: 0762284587

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate