USI DE INTRARE DIN LEMN STRATIFICAT, TERMOPAN

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

USI DE INTRARE DIN LEMN STRATIFICAT, TERMOPAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

USI DE EXTERIOR

Usile de exterior sunt realizate din profil stratificat cu sectiunea de 68*110, cu dubla traversa inferioara,etansarea perfecta facandu-se prin intermediul chederului dublu, si al feroneriei italiene AGB, cu sistemul de inchidere in cinci puncte si yala cilindru cu trei chei.
Imbinarea intre traverse si montanti este realizata prin cep dublu propriu si scobitura ceea ce confera o rezistenta maxima usii si tocului.
Pragul folosit la usile de exterior este de AL pentru o mai buna rezistenta in timp si la trafic intens.
Dotari standard pentru usile de exterior:
- esenta de lemn: molid, pin nordic, meranti ,stejar
- finisaj: impregnant pe baza de apa, diverse culori, conform paletarului, grund pe baza de apa si lacul final tot pe baza de apa, care asigura produsului p rotectie maxima la factorii externi(intemperii,UV) toate marca Sayerlack - Italia.
- Geam :pachetul de geam termopan folosit este 4*16*4 cu sticla de cea mai buna calitate marca Saint Gobain, cu coeficient de transfer termic de minim 1,1W/m2K, sau sistemul de geam termopan triplex, cu coeficient de transfer termic mult imbunatatit.
- Tablie:tablia este din lemn cu grosime de minim 48 mm
- feroneria: se foloseste set de trei balamale AGB DOOR LINE, care garanteaza sustinerea a 85 Kg/balama,cu sistem de reglare pe trei directii si cu maner usa cu sild London.
Pentru a face o oferta pe gustul dumneavoastra va invitam sa vizualizati galeria noastra de modele usi exterioare!
www.silady.ro

Garantie - 5 ANI

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate