DORMITOR WIZ 801

3790 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

DORMITOR WIZ 801
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest model de dormitor elegant si confortabil este recomandat in mod special tinerilor optimisti. Si este conceput astfel incat sa asigure tot confortul necesar.
Fara indoiala, toate corpurile de mobilier care intra in componenta acestui model de dormitor sunt realizate din acelasi material de calitate superioara imbinat cu cele mai inteligente sisteme de culisare si pliere.
Astfel, domitorul WIZ 801 care poate fi comandat fara nicio intarziere de la WizMag este o solutie optima in general, pentru camera de tineret ori pentru camera persoanelor dinamice si optimiste.
Patul este comod si relaxant, sifonierul de mare efect este un loc perfect pentru depozitarea diverselor articole de imbracaminte, iar biroul asigura un loc ideal pentru un studiu aprofundat.
In completarea confortului interior, comoda patului are si ea un rol deosebit de important astfel incat dormitorul pentru tineret WIZ 868 este o ideee absolut interesanta pentru casa, cat si pentru familia dumneavoastra.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate