MODELE MOBILIER DE DORMITOR

1929 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MODELE MOBILIER DE DORMITOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Modele mobilier de dormitor
Dormitorul aMARETTOa are o notă pe cât de sobră, dată fiind de cele două culori cu noante pal-închise, care au fost alese nu întâmplător de designer, pe atât de elegantă, reusind să creeze senzatia de stabilitate si liniste. Asfel încât cei care se vor opri la acest model de dormitor format dintr-un sifonier spatios, patul matrimonial si cele două noptiere asezate simetric în lateralele patului, vor sti cu sigurantă că au făcut cea mai bună alegere.
Dormitorul aMARETTOa, se adresează în special persoanelor trecute de prima tinerete si care după stresul cotidian caută oaza de liniste si sigurantă.
Datorită culorilor sobre folosite pentru crearea acestui dormitor, întreaga garnitură poate fi pusă în valoare prin amplasarea într-o cameră cu pereti decorati în nuante de culori deschise si o gamă largă de accesorii care îi pot spori valoarea semnificativ.
Patul matrimonial are dimensiuni standard create special pentru acoperirea tuturor nevoilor clientilor nostri, fiind confectionat ca si celelalte garnituri de mobilier din colectia EXPRESS 2015 -2016, din materiale de înaltă calitate de la Ergodesign conform standardului. Și pe deasupra, mai este prevăzut si cu spatii de depozitare la care accesul se face extrem de usor, prin rabatarea saltelei cu ajutorul unei rame create special si gratie unor sisteme duble de ridicare, cu pistoane
Sifonierul din gama aMARETTOa este prevăzut cu usi glisante decorate cu un model simplu de linii usor curbate întâlnit si la tăblia patului. Și care sunt puse în valoare de rama din metal a sistemului de culisare, lăsată la vedere nu întâmplător. Un alt element de valoare al sifonierului este dat de faptul că usile glisante pornesc de la mică distantă de podea mascând practic bordura care intră în alcătuirea bazei acestui corp de mobilier.
Este bine de stiut că sifonierul vine să multumească atât pe ea cât si pe el, prin faptul că dispune de o împărtire simetrică din care rezultă patru spatii identice două câte două, necesare atât pentru articolele diverse, cât si pentru cele voluminoase si care necesită a fi agătate de umerase.
Și nu în ultimul rând aMARETTOa, este dotat si cu două noptiere extrem de utile si care respectă nota de sobrietate a întregii garnituri. Ele sunt prevăzute si cu sertare generoase ca si spatiu de depozitare. Astfel încât nici un centimetru din volumul de care dispune să nu fie irosit.
De precizat faptul că dormitorul aMARETTOa mai poate fi completat si cu alte corpuri de mobilier din aceeasi gamă, care pot fi comandate optional.
Pentru mai multe detalii legate de acest model de dormitor 0746 909 854

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate