SET DE DORMITOR SAMBA

2020 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

SET DE DORMITOR SAMBA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un alt model interesant de dormitor realizat intr-o singura culoare este si acest dormitor Samba.
La baza caruia se afla palul melaminat de calitate superioara de la Egger Austria.
Acesta este combinat inteligent cu cele mai noi sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.
Dormitorul Samba este compus pe baza unui sifonier foarte incapator si a patului matrimonial cu tablie si noptiere.
Iar in cazul in care spatiul disponibil din dormitor va permite este bine de stiut ca respectivul model de dormitor Samba mai poate fi utilat optional si cu o comoda cu o usa si doua sertare, bancheta cu lada si capac tapitat, comoda de machiaj eleganta, dar si cu o oglinda extrem de interesanta si utila pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.
In ceea ce priveste principalele piese de mobilier ale acestei garnituri, patul matrimonial este cel care va ofera confortul necesar, cat si o relaxare pe masura asteptarilor.
Din punct de vedere tehnic, patul matrimonial dispune de un loc necesar pentru amplasarea saltelei de 200 cm lungime si 160 cm latime. Cu tablie tapitata in cea mai mare parte.
In forma prezentata, patul matrimonial poate fi utilat la cerere cu somiera pentru saltea, cu pistoane necesare pentru ridicarea somierei. Dar si cu doua noptiere de mare efect.
Acestea din urma sunt definite de existenta unui sertar in partea de jos, si o nisa in partea superioara. Respectiva noptiera este confectionata la o lungime de 50 cm, cu 33 cm inaltime si 35 cm adancime.
Iar sifonierul este cel care reuseste sa completeze in mod elegant confortul din respectivul dormitor.
Prin existenta celor doua usi culisante care reusesc sa optimizeze foarte bine traficul interior.
Cat si datorita unei bune compartimentari la interior. Atat de necesare pentru depozitarea diferitelor articole textile si vertimentare de diferite volume.
Cat si prin dimensiunile de care beneficiaza acesta. Este vorba aici despre cei 210 cm inaltime, 180 cm lungime si 60 cm adancime.
In ceea ce priveste corpurile de mobilier care pot fi comandate doar optional amintim aici bancheta cu lada si capac tapitat, necesara si utila pentru depozitarea la interior a diferitelor articole textile. Aceasta are o lumngime de 120 cm, cu 43 cm inaltime si 37 cm adancime.
De asemenea comoda cu o usa si doua sertare poate fi si ea destul de utila pentru completarea necesarului in propriul dormitor. Aceasta are 81cm lungime si 68 cm inaltime, cu 47 cm adancime.
Dar si cu o comoda de machiaj eleganta cu taburet compact care se ridica in sezut.
Comoda de machiaj are 105 cm lungime, 81,6 cm inaltime si 33 cm adancime.
Iar taburetul are 56 cm lungime, 43 cm inaltime si 37 cm adancime.
Si ultimul dintre produsele care pot fi comandate doar optional este oglinda. Acest articol de decor extrem de util si interesant pentru amenajarea dormitorului.
Toate aceste corpuri de mobilier, fie ca este vorba de corpurile de mobilier principale sau cele care pot fi achizitionate doar optional, acestea au dimensiuni standard. In functie de cele impuse de producator.
Situatie valabila si in cazul nuantelor in care doriti sa comandati respectiva garnitura de mobilier.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate