DESIGN INTERIOR CASA DORMITOR

14 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA DORMITOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru un concept de design interior modern si o casa cu stil venim in ajutorul dvs cu amenajarea unui dormitor modern in care sa va puteti relaxa la sfârsitul zilei. Dormitorul poate fi folosit ca o altă încăpere a casei în care să se dea înapoi cu o revistă sau o carte bună, să privesti un pic la televizor sau chiar să faci un loc de muncă sau să te bucuri de un mic dejun linistit.O casa moderna, trebuie sa aiba un design interior modern, living, iar pentru amenajarea unui dormitor modern in stil elegant si rafinat, folosim produse si materiale moderne de calitate , cum ar fi: tapet textil, patchet stratificat, pat cu tapiterie din piele sau stofa, mobile Italia. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Dormitorul este locul in care toate aceste momente atat de importante din viata noastra se desfasoara. Astfel decorarii acestui loc trebuie sa-i acordam multa atentie, devotament si timp
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 20 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate