mobila living italiana stil " />

MOBILA CLASICA ITALIANA ALBA

1 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

MOBILA CLASICA ITALIANA ALBA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem furnizori de mobila living italiana stil clasic, contemporan fabricat in Italia. Am selectat cu atentie unele dintre cele mai bune colectii de mobilier de designer prezentat in peste 30 de modele, inclusiv mobila clasica italiana, ales pentru a decora casa ta. Mobilierul de designer din colectiile noastre sunt livinguri si canapele de designer , comode si dulpuri de dormitor, paturi tapitate cu insertii din lemn, precum si piese individuale de mobilier clasic pentru bucatarie si hol. Gama noastră de mobilier clasic de lux este conceputa de cei mai buni designeri de mobila italiana realizta in serii limitate din mdf vopsit si elemente din lemn de nuc ce oferă un decor personalizat casei sau apartamentului decorat.
Puteti citi si despre colectia de mobila pentru dormitor - http://www.nobili-interior-design.ro/mobila/242-mobilier-dormitor-clasic-meteora-italia.

Dimensiuni - 345 cm

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate