SALTEA AMERICAN DREAM LATEX 34 CM

2063,88 RON

(Pretul contine TVA)

De la SOMPRODUCT - Baia Mare

SALTEA AMERICAN DREAM LATEX 34 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Salteaua American Dream Memory este un produs de lux, cu o senzatie de confort excelenta. Cu 4 cm de Natural Latex in topperul de suprafata poti simti cu adevarat senzatia de confort. Acest produs, model american, a fost conceput cu un singur scop, si anume acela de a crea o saltea de top cu un grad de confort cat mai ridicat. Salteaua American Dream Latex are un design de suprafata Made in Germany.

Tehnologie: Saltea pe Arcuri Tip RELAXA
Grad de Fermitate : Tare - Foarte Confortabila
Aerisitoare: Da
Grosime: 34 cm
Manere: Da
Tratament Alergenic: Da
Latex: Da - 4 cm Natural Latex

Aceasta saltea premium este construita manual, iar termenul de executie al unei saltele este de aproximativ 18 ore. Uita acum de durerile de spate si bucura-te de fiecare moment pe care-l petreci pe acest tip de saltea. Acest model de saltea este ideal pentru cei care sunt foarte atenti la produsele in care investesc si calitatea acestora. Firma SomProduct recomanda: Investeste in tine, investeste in confortul tau !

TEHNOLOGIE PRODUS
Miezul de arcuri ortopedic din acest tip de saltea este acoperit cu dublu strat de pasla impregnata cu densitate de 800 gr/m2. Peste pasla este fixata o placa de poliuretan de densitate 23 kg/m3 cu grosimea de 3 cm. In fiecare arc sunt introduse conuri speciale pentru a creste durata de viata a saltelei. Marginile sunt rigidizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm, pe tot conturul saltelei. Intre randurile de arcuri sunt introduse 4 grinzi de poliuretan, aplicate longitudinal, care asigura marirea portantei suportului elastic.Pe partea de iarna a saltelei este aplicat un strat de lana naturala cu densitate de 600 gr/m2. Pe banda laterala sunt aplicate 2 aerisitoare pentru o aerisire ideala a saltelei dumneavoastra.

Numar de arcuri: aprox. 350 arcuri (200*160cm)
Diametrul sarmei de arc: 2,4mm
Arcuri: Arcuri nemtesti tip Bonell, tratate termic, de inalta rezistenta
Densitate feltru: 800 g/m2
Densitate vata volumica anti-alergica: 200 gr/m2
Densitate lana naturala 100%: 600 gr/m2
Densitate spuma poliuretanica: 23 kg/m3

HUSA DE SUPRAFATA
Aceasta saltea detine o husa de acoperire Made in Germany si este compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 1000g/m2 . In topperul de suprafata se regaseste un strat consistent de 4 cm EuroLatex. Husa exterioara este confectionata din amestec de vascoza si bumbac. Banda laterala este matlasata impreuna cu o banda de poliuretan de 6 mm, prevazuta cu aerisitoare pe ambele parti. Aceasta saltea este prevazuta si cu manere pentru intoarcerea saltelei.

Garantie - 10 ani

Contacte - SOMPRODUCT:

Telefon mobil: 0723039004

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate