APARATE AER CONDITIONAT MITSUBISHI SERIA MSZ-FA VA SI MSZ-FD

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la AVIRA AVIA - Arad

APARATE AER CONDITIONAT MITSUBISHI SERIA MSZ-FA VA SI MSZ-FD
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SERIA MSZ-FA VA ESTE DOTATA CU 0 TEHNOLOGIE DC INVERTER, CE ASIGURA ECONOMII FOARTE MARl DE ENERGIE.

Aparatele de aer conditionat din seria MSZ-FA VA si MSZ-FD reprezinta linia de varf a gamei Mitsubishi Electric, folosind tehnologia curentului continuu. Aceste aparate sunt dotate cu un sistem de filtrare al aerului cu o foarte mare eficienta, sisterm prevazut sa utilizeze un filtru dublu de plasma. Aceasta noua gama de aparate de aer conditionat asigura a functionare extrem de silentioasa si o foarte buna distributie a aerului conditionat. Panoul de cornanda frontal, cu o deschidere completa si cu o linie inconfundabila, aduce un plus din punct de vedere estetic.

PLASMA DUO FILTER SYSTEM

Filtru cu plasma ce capteaza mirosuri utilizeaza o tehnica de avangarda ce asigura dezodorizarea, descompunerea si eliminarea substantelor chimice daunatoare prezente in aer, cu o precizie de 1/1.000.000 de milimetru.

I see Sensor

Cu noul dispozitiv nu exista salturi de temperatura. Senzorul mobil " I see Sensor" se muta automat dint-un capat in altul al camerei, identificand diferentele de temperatura pe o arie de 150 grade.
Asigurand o foarte buna distributie a aerului conditionat in fiecare unghi, chiar
si in locatiile foarte mari.

CLASA A ENERGETICA

Este vorba de cea mai buna clasa din punct de vedere al eficientei energetice!

Contacte - AVIRA AVIA:

Telefon mobil: 0742242440

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate