AVIRA AVIA

Arad

Maderat nr. 300

Contacte - AVIRA AVIA

Telefon mobil: 0742242440

Contact: Frank Liviu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei AVIRA AVIA

Principala activitate a societatii AviraAvia S.R.L. o constituie, consultanta, serviciile si promovarea in domeniu echipamentelor de climatizare, ventilatie si incalzire.
Suntem distribuitor autorizat tehnic si comercial al gamei complete de instalatii pentru climatizare MITSUBISHI, DAIKIN, SAMSUNG, SANYO, DeLONGHI, HENSON, CLIMAVENETA, FUJITSU, HAIER, TOSHIBA, LG, FUNAI, SHARP, al sistemelor si accesoriilor de tratare a aerului si ventilatie VORTICE, FRANCE AIR, GEA, LIINDAB si METALPRES precum si al stemelor de incalzire IMMERGAS, VIESSMAN, ATMOS, BUDERUS, DEVI.
Echipamentele comercializate de firma noastra sunt insotite de asistenta, service asigurata de echipa noastra de ingineri si personal specializat.
Daca aveti vreodata nevoie de consultanta specializata, oferta si asistenta tehnica, noi stam cu promptitudine la dispozitie dvs..
Va asteptam!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate