IAZ - HELESTEU

8500 RON

(Pretul contine TVA)

De la DECLOFT ABI HOUSE SRL - Bucuresti

IAZ - HELESTEU
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

*Pretul are caracter informativ, orice astfel de lurare fiind personalizata in functie de bugetul alocat, materialele utilizate, dimensiuni, etc.
Pentru lucrari ample se face un proiect(schita) pe baza caruia se discuta fiecare detaliu


Decoratiuni inedite, amenajari exclusiviste, mobilier exotic de exterior si interior,
Decloft House SRL este o firma cu actionariat romanesc care are ca domeniu de activitate amenajarile, decoratiunile si importul direct de mobilier din materiale exotice, in special din rattan. Produsele Decloft House se adreseaza atat clientilor din domeniul HoReCa care doresc sa-si amenajeze si decoreze spatiile cu produse de calitate superioara, cat si persoanelor fizice care au dorinta de a-si amenaja propriile locuinte, terase si gradini la un pret atractiv.
Decloft acorda foarte multa atentie pretentiilor clientilor oferind acestora posibilitatea de a personaliza mobilierul solicitat, alegand dintr-o gama larga de materiale si culori.
Oferim de asemenea, mobila exotica ce se distinge prin noutate, stil si originalitate, fiind lucrata manual din materiale naturale atent selectate si cu imens respect pentru mediul inconjurator și sanatatea celor care aleg sa-și intregeasca intimitatea locuinței printr-o atmosfera de eleganța și confort.
Decloft House va mai poate oferi mobilier de gradina precum foisoare, acoperiri terase din lemn, pergole din lemn, mic mobilier pentru terase si gradina, diverse produse din lemn si fier.
Serviiile noastre includ atat partea de mobilier cat si activitatea principala de amenajari *seminee, iazuri si helestee, foisoare, etc. La fiecare astfel de lucrare ne consultam impreuna cu clientul pentru orice detaliu *proict, buget, materiale, timp alocat.
Va incurajam sa ne cunoasteti, iar daca v-am trezit interesul, sa luati in mediul dumneavoastra produsele noastre si sa admirati lumea prin noi.

Contact: offie.dechouse@gmail.com www.dechouse.blogspot.ro
www.facebook.com/dechouse.blogspot

Contacte - DECLOFT ABI HOUSE SRL:

Telefon mobil: 0732866697

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate