FOLIE PVC, EPDM PENTRU IAZ SI CASCADE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la WASSERLAND - Timisoara

FOLIE PVC, EPDM PENTRU IAZ SI CASCADE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Oferta firmei WasserLand :
Folie PVC pentru iazuri, cascade si amenajari de gradini; dispunem de o gama variata de culori, cum ar fi negru, culoarea maslinei (cu tesatura de intarire), culoarea nisipului, albastru adriatic, verde de mai si culoarea teracotei(bej) ; de asemenea dispunem de o gama variata de grosimi ale foliei 0,5mm, 0,8mm, 1mm, 1,2mm, 1,5mm, 2mm. Confectionarea se poate face la dimensiuni variate pana la 1600mē cu masina profesional direct de la producator
Folie EPDM de culoare neagra pentru amenajari de gradini, iazuri, cascade si izolatii pentru constructii (pivnite, garaje, poduri si acoperisuri).
Suport automatizat pentru lacuri si cascade de diverse dimensiuni, pentru crearea unor jocuri de lumini si apa cat mai deosebite : pompe, filtre, furtunuri, iluminat acvatic, duze.
Folie pentru piscina in gama de culori : albastru adriatic, albastru ceruleum, turcoaz si culoarea nisipului(bej), grosime 1,5mm. Dispunem de folie de tip standard cat si de folie cu suprafata imbunatatita cu acryl.
Folie antialunecare pentru piscina cu model : mozaic byzance si byzance gri inchis, florentin, carrara, marmura albastra, persia (bej si albastru).
Avem sie materiale pentru gradina pe acoperis.
Noi calculam toate costurile in functie de dimensiuni pentru cascade, iazuri si piscine

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati .

Garantie - 15 ani

Contacte - WASSERLAND:

Telefon mobil: 0748155515

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate