WASSERLAND

Timisoara, Timis

Firme

Contacte - WASSERLAND

Telefon mobil: 0748155515

Oferta firmei WasserLand :
Folie PVC pentru iazuri, cascade si amenajari de gradini; dispunem de o gama variata de culori, cum ar fi negru, culoarea maslinei (cu tesatura de intarire), culoarea nisipului, albastru adriatic, verde de mai si culoarea teracotei(bej) ; de asemenea dispunem de o gama variata de grosimi ale foliei 0,5mm, 0,8mm, 1mm, 1,2mm, 1,5mm, 2mm. Confectionarea se poate face la dimensiuni variate pana la 1600mē cu masina profesional direct de la producator
Folie spezial cu tesatura de intarire pentru iazuri de inoti,
Folie EPDM de culoare neagra pentru amenajari de gradini, iazuri, cascade si izolatii pentru constructii (pivnite, garaje, poduri si acoperisuri).
Suport automatizat pentru lacuri si cascade de diverse dimensiuni, pentru crearea unor jocuri de lumini si apa cat mai deosebite : pompe, filtre, furtunuri, iluminat acvatic, duze.
Folie pentru piscina in gama de culori : albastru adriatic, albastru ceruleum, turcoaz si culoarea nisipului(bej), grosime 1,5mm. Dispunem de folie de tip standard cat si de folie cu suprafata imbunatatita cu acryl.
Folie antialunecare pentru piscina cu model : mozaic byzance si byzance gri inchis, florentin, carrara, marmura albastra, persia (bej si albastru).
Avem sie materiale pentru gradina pe acoperis.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati .

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate