SCANDURI DE GARD DIN LEMN

100 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la FOREST ONE - Timisoara

SCANDURI DE GARD DIN LEMN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Scanduri de gard din lemn comercializate de catre compania noastra Forest One in cadrul programului ôVreau lemn" sunt utilizate in special la delimitarile interne ale spatiilor, cum ar fi de exemplu in cazul gradinilor interioare sau a anumitor zone ce trebuiesc protejate. Insa pot fi folosite si la exterior in amenajarile rustice, combinate cu piatra decorativa. Pentru rezistenta sporita, se pot utiliza in aspect de sandwich, la interior prezentand un schelet metalic ce ii confera o protectie activa specifica.
Ca si esente de lemn pentru scanduri de gard, se poate folosi lemnul de cedru, cherestea din pin tratat, stejar. Lemnul de cedru ofera o protectie mai buna impotriva intemperiilor, si mai ales impotriva insectelor. Are un miros placut ce se mentine datorita uleiurilor volatile mult timp.Are o culoare rosiatica, ce daca va fi tratata cu un anumit tip de conservant, isi va mentine mult timp nuanta, daca nu, va dobandi o culoare gri argintiu. Tocmai aceste transformari a materialului lemnos confera distinctie si originalitate in amenajarile cu acest tip de material.

Contacte - FOREST ONE:

Telefon mobil: 0766066808

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate