DESIGN INTERIOR VILA MODERNA CONSTANTA

17 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR VILA MODERNA  CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Interior Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Multe familii, dar si oameni din toate categoriile de viata, aleg sa se mute în case moderne, amenajate modern, care le conferăa beneficiul înca fiind departe de oras, în timp ce se bucura de o calitate mai linistita si mai buna a vietii. Este motivul pentru care ne straduim să facem spatiul de locuit a se potrivi perfect nevoilor noastre. Aceasta casa cu arhitectura moderna si design interior modern, este amenajata de asemeni in stil modern, elegant si de bun gust. Am alocat mai multe saptamani acestui proiect, clientul dorind o amenajare completa a vilei sale, pornind de la suprafata exterioara si pana la micile detalii regasite in incaperile din interior. Am preluat proiectul inca din faza de proiectare iar acest aspect s-a dovedit a fi un real avantaj, intreaga echipa primind sarcini bine trasate in vederea implementarii tuturor detaliilor solicitate de catre client. Lucrandu-se unilateral la acest proiect, am asigurat atat faza de proiectare cat si cea de amenajare, ultimele finisaje apartinandu-ne in totalitate.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 300 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate