DESIGN INTERIOR CASE STIL CLASIC SI MODERN BUCURESTI

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la GABRIELA DESIGN INTERIOR - Bucuresti

DESIGN INTERIOR CASE STIL CLASIC SI MODERN BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Oferta de servicii profesionale cuprinde proiecte de design interior case, vile, apartamente in Bucuresti si alte locatii in tara. In ceea ce priveste materialele pentru decor, materialele sunt foarte colorate si foarte grafice. Betonul, care continua sa fiein tendinte primeste paiete. Linoleumul devine mai sexy. Tapiseria aplicata pe post de element de decor integreaza iluzii optice din ce in ce mai sofisticate.
Designul interior case se organizeaza si in jurul semineelor. Exteriorul intra si el in interior si propune pentru casa pereti vegetali. Corpurile de iluminat sunt sculpurale si se inspira din elemente naturale, precum florile, norii sau ramurile.
Designul interior case este mai etic, mai responsabil dar este si mai fresh, mai colorat si mai putin riguros. Designul se intoarce inspre viitor. Pentru oferta de preturi design interior vizitati pagina noastra web - http://gabrieladesigninterior.blogspot.ro

Dimensiuni - 240 mp

Contacte - GABRIELA DESIGN INTERIOR:

Telefon mobil: 0720665365

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate