DESIGN INTERIOR MODERN

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR MODERN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Design interior case realizate de echipa noastra de specialisti in stil modern . Modernismul in design interior case reprezinta in primul rand, o negare a clasicismului. Astfel liniile drepte, culorile fade, seriozitatea si rigiditatea vor disparea, ele fiind inlocuinte de un joc de culori care va impresiona prin vitalitate, veselie si non-conformism, negand monotonia.
Mintile deschise, inimile tinere, spirtele bogate, vor alege sa-si decoreze livingul in stilul modern. Acesta impune senzatia de spatiu, lumina si buna-dispoztie, exprimate doar printr-un joc de culori care va cuceri orice suflet, incurajandu-l sa se exprime liber. Pentru a nu da gresi in decorarea livingului respectand tendintele modernismului, apeleaza la serviciile unui designer de interior. Acesta iti va asculta dorintele si te va ajuta sa alegi cele mai potrivite culori, sa le imbini astfel incat sa-ti exprime propriile convingeri si sa-ti transforme livingul intr-un spatiu vesel si original.

Dimensiuni - 350 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate