PERDELE DE APA - PERDELE APA DE INTERIOR SI EXTERIOR

10 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC FIBERCHIM GROUP SRL - Bucuresti

PERDELE DE APA - PERDELE APA DE INTERIOR SI EXTERIOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Toate modelele de perdele de apa, cortine de apa, pereti de apa, fantani de perete si fantani de interior sunt obiecte de decorative ce aduc natura mai aproape de dumneavoastra. Aceste perdele de apa pot fi amplasate in spatii comerciale, la diferite evenimente etc. Fiind un element Feng Shui important prin purificarea si umidificarea aerului, atmosfera de relaxare prin sunetul apei, devine imediat un punct forte in locatia dumneavoastra.
Un trend ascendent il au perdelele de apa - pereti, cortine de apa, cascade, jocuri de apa - sunt realizate de firma noastra la comanda in functie de locatie, arhitectura si proiecte.
Perdelele de apa pot fi amplasate in spatii comerciale, spatii rezidentiale, cabinete, birouri, mall-uri, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, pensiuni, parcuri, gradini, terase, sali de asteptare, holuri, sau chiar in living, bar sau restaurante, sedii de firma(la solicitare expresa poate fi personalizata).
Fiberchim GROUP va ofera perdele de apa, cele mai spectaculoase elemente de interior, care aduc sunetul odihnitor al naturii chiar in casa dumneavoastra. Ele nu necesita conectarea la o sursa de apa curenta, deoarece au propriul sistem de recirculare a apei.
Perdelele de apa realizate de Fiberchim sunt produse din rasini speciale armate cu fibra de sticla si din materiale compozite ecologice. Aspectul este identic cu cel clasic, diferenta fiind doar de greutate - Fiberchim va ofera materiale mai usoare, deci mai eficiente si mai usor de manevrat.
Prin varietate si flexibilitate, tehnologia Fiberchim aduce natura mai aproape de dumneavoastra. Alegeti forma, culorile si dimensiunile perdelei de apa, iar noi va oferim finisaje superioare, preturi avantajoase si garantie de 5 de ani pentru orice produs din gama Perdele de apa.

Dimensiuni - la comanda cm

Garantie - 5

Contacte - SC FIBERCHIM GROUP SRL:

Telefon fix: 0763444910

Telefon mobil: 0747596570

Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate