CASE PE STRUCTURA METALICA

0 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la CASAFULYA SRL. - Bucuresti

CASE PE STRUCTURA METALICA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

AKKON ÇELIK YAPI S.A. Produce profile galvanizate de inalta rezistenta dezvoltate si utilizate in America, ca si tehnologie superioara in constructii.
Profilele fabricate le utilizeaza in constructia de vile, hoteluri, show-room, cladirii de servicii, scoli, centre medicale, depozite si alte constructii de acest gen. Este una din cele mai puternice firme din Turcia, ce produce Constructii Metalice Usoare, economice, sigure, rapide si revolutionare.CASAFULYA SRL-Este unica societate autorizata de AKKON ÇELIK YAPI S.A. sa comercializeze si sa puna in opera in Romania, Sistemele de Confectii Metalice Usoare. CASAFULYA SRL este o firma specializata in constructia de CASE, ce ofera posibilitatea de a alege modele de vile de ultima generatie, edificate cu predare la cheie in baza celor mai actuale tehnologii de constructie si utilizand materiale de calitate superioara.
Tehnologia de Confectii Metalice Usoare este tehnologia nolului mileniu, iar constructiile edificate de CASAFULYA SRL inlocuiesc rapid tehnologiile traditionale de constructii. CASAFULYA SRL, bazandu-se pe superioritatea si avantajele inegalabile ale acestei tehonologii, gaseste solutii economice, fara ris si rapide, atat in proiectare cat si in executie. Pe de alta parte, CASAFULYA SRL poate da solutii proiectelor dumneavoastra sau proiectelor speciale gandite doar in vise de catre dumneavoastra, mai putin pentru modelele de vile Standard. Indiferent unde se afla terenul dumneavoastra pe teritoriul Romaniei, indiferent de modelul sau marimea casei visate de dumneavoastra cu siguranta la noi veti gasi o rezolvare.

Garantie - 15

Contacte - CASAFULYA SRL.:

Telefon fix: 0761151901

Telefon mobil: 0732854241

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate