CASE STRUCTURA METALICA, CASE IEFTINE, PROGRAMUL PRIMA CASA

32850 EUR

De la DIALUST - Pantelimon, Ilfov

PROGRAMUL PRIMA CASA, CASE STRUCTURA METALICA, CASE IEFTINE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dialust 2000 Impex SRL, cunoscut ca producator de panouri termoizolante, vine cu o solutie eficienta pentru constructia de locuinte: case ieftine, case realizate cu structura metalica si cu pereti din panouri termoizolante.
Constructii case ieftine
O solutie pentru lipsa de spatiu locativ de calitate si pentru puterea financiara scazuta a consumatorilor, accentuata de dificultatea obtinerii creditelor ipotecare; piata imobiliara romaneasca se preteaza perfect la aceasta tehnologie de case ieftine, oferindu-se unei mase largi din populatie posibilitatea de a construi o casa de 3-4 dormitoare, cu 2-3 bai si garaj la pretul unui apartament mediu.
Case din structura metalica, cele mai ieftine case
Avand experienta de doi ani in domeniu, Dialust 2000 Impex SRL vine cu o noua oferta: casa realizata cu structura metalica (stalpi din profile laminate), inchisa cu panouri termoizolante cu grosimea de 80-100mm, cu aspect de caramida rustica sau tencuite cu materiale ecologice, pentru o incadrare perfecta in mediu.
pret-225euro/m.p
Detalii la http://www.case-ieftine.net.

Dimensiuni - 170 mp

Garantie - 50 ani

Finantare - discutabil

Contacte - DIALUST :

Telefon fix: 0040213510002

Telefon mobil: 0040213510002

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate