AUTOCOLANT BUCATARIE MOBILA PIN ALB 90 CM

195 RON

(Pretul contine TVA)

De la AA INTERIOR TRENDS - Bucuresti

AUTOCOLANT BUCATARIE MOBILA PIN ALB 90 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Autocolant bucatarie tip furnir Pin alb, ideal pentru proiecte DIY de  decorare si reconditionare mobila, usi sau ornare decoratiuni interioare.

Folia adeziva d-c-fix este dedicata aplicarii pe obiecte aflate la interior, poate fi lipita pe orice suprafata neteda: furnir, plastic, lemn, metal, etc.

Autocolant mobila care este confectionat din film de PVC lat de 90 cm. Acesta prezinta pe verso un film continuu de adeziv fara solventi sau substante toxice.
Materialul din care este confectionat, PVC de calitate superioara, are rezistenta ridicata la umiditate. Acest fapt permite ca autocolantul sa poata fi curatat foarte usor cu o laveta umezita.

Autocolantele reprezinta o solutie cu buget redus, dar eficienta pentru reconditionarea corpurilor de mobilier, usilor sau tamplariei din spatii rezidentiale, birouri sau HoReCa.
Autocolant mobila d-c-fix ideal pentru repararea sau ornarea diverselor decoratiuni interioare.

Cum pregatim suprafata pe care se va aplica autocolantul:


  • se va sterge bine  de praf si se vor indeparta orice impuritati

  • se va degresa cu detergenti uzuali de bucatarie

  • se va usca foarte bine astfel incat inainte de aplicare suprafata sa fie perfect curata si uscata

  • asigurati-va ca pe mobila nu au ramas urme de praf, murdarie ori grasime


Pentru a obtine bucati de autocolant cu dimensiunile dorite puteti folosi un cutter, o foarfeca sau un cutit bine ascutit.
Ajustarea autocolantului la dimensiunile dorite este usor de realizat, nu este necesara o rigla sau ruleta; folia prezinta pe verso marcaje patrate (1 cm) care va ajuta sa taiati exact dimensiunea dorita.

Sugestii de aplicare autocolant bucatarie:



  •  Pentru a reusi o aplicare cat mai usoara, folositi un pulverizator cu apa. Cu acesta umeziti cat mai bine atat autocolantul cat si suprafata pe care se va lipi. Apoi asezati usor autocolantul si indepartati bulele de apa prin miscari lente utilizand o racleta sau o rigla.

  • Motivul pentru care va sfatuim sa folositi aceasta metoda este urmatorul: inclusiv pentru cei cu experienta in aplicare de autocolant mobila, este inevitabil sa lipeasca fara a se forma bule, dar cele cu apa sunt mult mai usor de indepartat decat cele cu aer.

  • Totusi, inainte de a incepe sa indepartati bulele formate, trebuie sa mai verificati inca o data daca pozitia foliei este cea dorita. In acest moment va fi mult mai usor sa mutati folia, decat daca ati fi lipit fara apa.




Pentru consultanta cu privire la alegerea unui model, detalii ajustare margini produs, pregatire suprafata sau alte specificatii tehnice, ne puteti contacta prin intermediul rubricii Consultanta si recenzii .


Un reprezentant AA Design Interior va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Contacte - AA INTERIOR TRENDS:

Telefon mobil: 0741112312

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate