BLAT LIMESTONE VRATZA POLISAT 200 X 65 X 3 CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
BLAT LIMESTONE VRATZA POLISAT 200 X 65 X 3 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Blatul de bucatarie este fara indoiala cea mai populara utilizare data placilor mari (lastre) din piatra naturala. La Piatraonline ti-am pregatit blaturi standardizate si prelucrate pentru a putea fi ridicate in aceeasi zi. Rezistenta lor superioara si aspectul elegant al acestor blaturi le fac ideale nu doar pentru spatiul bucatariei, ci oriunde se doresc placari interioare, verticale sau orizontale, impresionante si practice. Taiat in functie de dimensiunea dorita, intalnim acest blat in cele mai diferite locuri: de la bai, bucatarii, cluburi, birouri pana la centre comerciale, institutii de stat sau private etc. Trepte, contratrepte, pervazuri, chenare pentru usi, forme speciale sunt cele mai frecvente utilizari ale blatului Limestone Vratza polisat. Impreuna cu arhitectul sau constructorul tau poti debita blatul chiar tu cu un simplu flex sau disc diamantat, conferindu-i acestei pietre naturale variate intrebuintari. Piatraonline te ajuta cu diferite modele de decupaje pentru plite, chiuvete etc

Rezistenta superioara si densitatea crescuta fac din acest blat de Limestone Vratza o investitie excelenta; datorita culorii sale neutre si raportului calitate/pret.

Utilitate: Cu detalii naturale bogate, Limestone-ul Vratza epateaza prin aspectul sofisticat rezultat din imbinarea tonurilor crem si venatura cenusie. Limestone-ul se preteaza atat placarii orizontale in spatii precum holurile baile si bucatariile desi multi o prefera in realizarea bailor a panourilor protectoare din spatele blaturilor data fiind frumusetea clasica universala si rezistenta deosebita.

Recomandari dupa montaj: Aplica impermeabilizant LTP Mattstone H20 dupa montaj (1 litru = 15mp)
si spala / intretinere cu vestitul LTP Stone Wash (deterget neutru pentru curatat suprafetele din piatra naturala) 

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate