ACTIVATOR SUNNYGLOBE PILL 250GR

30 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SUNNYGLOBE SRL - Odorheiu Secuiesc

SUNNYGLOBE PILL 250GR.
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SUNNYGLOBE PILL - pentru curatarea instalatiilor de evacuare a apei uzate.
Motivul functionarii necorespunzatoare a sistemelor septice este intotdeauna in stransa legatura cu lipsa totala sau partiala a bacteriilor benefice. Desi bacteriile si enzimele descompunatoare de deseuri sunt prezente si in tara noastra, au o concentratie atat de mica - in special in retelele de canalizare - incat nu pot descompune uriasa cantitate de deseuri produse, astfel grasimile depuse pe peretele tevilor diminueaza diametrul interior al tevii, iar infundarile devin din ce in ce mai frecvente.
Beneficiile produsului:
NU PREZINTA CARACTER ACID SAU BAZIC!
Contine doar substante 100% naturale, ecologice.
Nu dauneaza structura solului.
Elimina mirosurile neplacute.
Nu sunt microorganisme modificate genetic.
Previne infundarea sistemului de canalizare si afectarea gropilor de canalizare, de grasimi.
Asigura functionarea perfecta a sistemului de canalizare.
Trateaza sistemele septice si de canalizare, reducand la minim frecventa curatarii, economisind asfel sume importante de bani.
In urma tratamentului cu SUNNYGLOBE PILL grasimile depuse pe peretii tevilor se descompun in apa, bioxid de carbon, azot, gaze de oxigen. Grasimile biologice devin lichide in urma tratamenului, iar tevile de canalizare se vor curata si pot fi utilizate ca si cand au fost noi. Utilizarea tabletelor SUNNYGLOBE PILL va ajuta locuitorii in rezolvarea problelemor cu infundari.
IMPORTANT! - Tabletele SUNNYGLOBE PILL sunt complet inofensive asupra organismului uman si aupra insectelor. Firele de par, cauciucurile si textilele nu se descompun.
Aplicatii:
Se recomanda utilizarea pastilei SUNNYGLOBE PILL in blocuri, case cu gradina si de vacanta, in uzine, bucatarii mici si mari, crescatorii de animale, scoli, campinguri, hoteluri, spitale si pentru toti, in vederea prevenirii infundarii.
Mod de utilizare:
Daca nu ati observat inca semnele unor infundari, apa circula in mod normal in tevi si cu o viteza adecvata, atunci o tableta pe zi este suficienta ca si tratament. Tableta se introduce in canalizare dimineata.
In caz in care se observa deja semnele unor infundari, recomandam utilizarea a 2-3 tablete pe zi. Sa dizolvati comprimatele in 200ml de apa si introduceti solutia in canal, seara. O cura de tratament dureaza 2-3 saptamani.
In cazul tratamentelor de intretinere utilizati cate o tableta pe zi.
Pentru uz industrial cantitatea de SUNNYGLOBE PILL se dubleaza, si se foloseste de doua ori pe zi. In timpul tratamentului poate fi necesara o pompare mai frecventa datorita grasimilor dezlipite de pe peretii tevilor.
Efect optim poate fi garantat numai in cazul utilizarii continue a produsului si cu dozare adecvata.

Contacte - SC SUNNYGLOBE SRL:

Telefon fix: 0266219988

Telefon mobil: 0745706999

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate