SET BUCATARIE KRING YASMINE, 240X195,5X60 CM, STEJAR SONOMA

2299,99 RON 899 RON

SET BUCATARIE KRING YASMINE, 240X195,5X60 CM, STEJAR SONOMA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Atunci cand amenajam bucataria dorim sa cream un decor intim si confortabil, in care sa ne bucuram de compania familiei si prietenilor. Fiind locul unde ne incepem ziua, savurand o cafea, si cea in care o incheiem, bucurandu-ne de o cina delicioasa, alegerea mobilierului este, astfel, esentiala pentru ca da tonul intregii incaperi.

Bucataria trebuie sa fie practica, confortabila, luminoasa si sa iti ofere posibilitatea de a te misca in voie. Cand alegem mobilierul de bucatarie trebuie sa avem in vedere o multime de aspecte, de la felul in care arata, la potrivirea pe spatiul de care dispunem, cat si la materiale care sa reziste la umiditate crescuta si la diverse pete, inevitabile in aceasta incapere. Cel mai important factor pe care trebuie sa-l avem in vedere atunci cand cumparam o mobila de bucatarie noua este spatiul pe care il avem la dispozitie. In majoritatea apartamentelor de bloc, bucatariile sunt mici, asa incat mobilierul pe care il alegem trebuie sa fie practic, incapator, dar si de mici dimensiuni.

Spatiul restrans poate reprezenta o provocare pentru ca trebuie sa tinem cont atat de functionalitate cat si de estetica, iar o mobila de dimensiuni reduse, cu linii simple si compartimentata cat mai eficient, ne va ajuta sa echilibram cele doua aspecte.

Bucataria Kring Yasmine contribuie la amenajarea eficienta si moderna a bucatariei tale ai iti permite sa pastrezi un stil aerisit, avand o lungime de doar 240 cm. Bucataria este dotata cu multiple spatii de depozitare, toate inchise cu usi din lemn pentru a mentine un aspect curat si ordonat. Fiind confectionata din PAL, un material tratat chimic, este rezistenta la umezeala si are un pret accessibil. Combinatia cromatica contrastanta, sonoma deschis si sonoma inchis, faciliteaza integrarea acestui mobilier in orice tip de decor.
Lungime totala jos: 180 cm (mai trebuie adaugat aragazul 60 cm pentru a face 240 cm).
Lungime totala sus: 240 cm.

Materiale: blat termorezistent 28 mm, PAL melaminat 16 mm, folie cant ABS 0.4, accesorii metalice, geam transparent, picioare de plastic, piston pneumatic la usa hota.

Accesoriile decorative, aragazul, hota , chiuveta si bateria nu sunt incluse in pachet.

Dimensiuni - 240x195,5x60 cm

Garantie - 24 luni

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate