CASUTE KALMAN

Bucuresti

Contacte - CASUTE KALMAN

Telefon mobil: 0722915192

Contact: Dana-Laura Olteanu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei CASUTE KALMAN

Casutele Kalman pentru copii sunt produse deosebite, exclusive.

Toate Casutele noastre sunt construite integral din lemn de brad si vopsite numai cu vopsele ecologice, pe baza de apa, alese special pentru sanatatea copiilor. Sunt lucrate in totalitate manual - cu migala si atentie de catre mesteri artizani din Harghita, iar finisajele sunt executate prin netezirea fina a lemnului, cu grija deosebita pentru atingerea celor mici.

Aceasta este particularitatea si calitatea deosebita a produselor pe care le lucram, preocupati de siguranta copiilor!

Construim nu doar casute mici pentru copii, ci avem grija de sanatatea micutilor, oferindu-le Casute lucrate cu atentie speciala pentru joaca lor in siguranta!

Fiecare Casuta este conceputa pe baza detaliilor stabilite impreuna cu clientul, este construita in totalitate la noi in atelier, apoi este demontata in panouri, transportata si asamblata de catre echipa noastra la locul dorit de catre cumparator. Fiecare lambriu si fiecare piesa din lemn sunt manual slefuite fin si apoi vopsite de 3 ori pe fiecare parte, dupa care sunt montate in panourile care formeaza peretii Casutei. Datorita slefuitului fiecarei bucati de lemn in parte, eliminam aschiile si asperitatile de orice fel, cu grija speciala pentru atingerea micutilor.

Lemnul este tratat impotriva carilor, ciupercilor si mucegaiului, precum si pentru ignifugare. Tamplarii spun ca lemnul este garantat pentru 50 de ani.

Impreuna cu modelele de Casute Kalman, construim si poduri de joaca pentru copii. Acestea sunt facute din lemn si lambriu de brad si sunt vopsite numai cu vopsele ecologice.

De asemenea, am facut acum 4 ani un foisor din lemn, alaturi de prietenii de la "Mai Mult Verde", pentru copiii aflati in Centrul "Robin Hood" din Bucuresti.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate