ECO AMD INSTAL

Pitesti, Arges

trivale

Firme

Contacte - ECO AMD INSTAL

Telefon mobil: 0770624974

Contact: Ana Tolos

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ECO AMD INSTAL

ECO AMD INSTAL este o societate cu capital privat integral romanesc ce se ocupa cu activitati de consultanta, proiectare, import, productie, distributie, comercializare, puneri in functiune si servicii pentru echipamente de tratare a apelor uzate, rezervoare, pompe, statii de pompare.

ECO AMD INSTAL lucreaza in proiecte de protectia mediului, in special in domeniul epurarii apelor uzate, promoveaza si intaleaza echipamente de cea mai buna calitate, echipamente care ajuta la indeplinirea standardelor europene privind protectia mediului.

Consideram ca statisfactia clientilor nostri este cel mai important aspect atunci cand demaram un proiect.
Dorim ca relatia intre companie si client sa fie una de lunga durata si sa se bazeze pe incredere si profesionalism. Tocmai de aceea aveti siguranta ca apelati la un partener sigur, care este atent la nevoile dumneavostra si care ofera cele mai bune servicii raportate la un pret competitiv

Totodata, puteti beneficia de ultimele promotii la fose septice si servicii de instalare si montare de fose septice oferite de societatea ECO AMD INSTAL.

Pentru toate aceste detalii va stam la dispozitie si va invitam sa vizitati paginile site-ului nostru www.biofose.com unde puteti afla de ultimele noutati in materie de materiale,servicii de instalare si montaj fose septice /sisteme de epurare, promotii si alte informatii necesare.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter