TRAVERTIN

24 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la ROCAS DECOR - Cluj-Napoca

TRAVERTIN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Travertinul este unul din produsele noastre de baza si de-a lungul timpului am devenit experti in acest domeniu.
La noi veti gasi cea mai buna selectie in materie de travertin interior exterior, cu finisaje de polizat, matuit, periat si antichizat si la o gama larga de culori astfel incat sa confere un plus de originalitate caminului dvs. Oferim piatra travertin, blat travertin, placari travertin, lavoar travertin pentru baie, mozaic de travertin la cel mai bun pret in Romania. Travertin marmura. Oferim montaz la cerere. Transport gratuit in toata tara pentru comenzi mai mari de 100 m2.
Suntem mandri de a avea intotdeauna cantitati mari pe stoc si de a va asigura ca materialele noastre de calitate superioara o sa ridice proiectul dumneavoastra la nivelul asteptarilor. Preturi travertin.
Travertin Bucuresti, travertin Cluj, travertin Brasov, travertin Arad, travertin Timisoara, travertin Constanta, travertin Braila, travertin Iasi, travertin Craiova, travertin Oradea, travertin Baia Mare, travertin Targu Mures.

Garantie - 5

Contacte - ROCAS DECOR:

Telefon fix: 0264432250

Telefon mobil: 0720012571

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate