BLATURI BUCATARIE

50 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la ROCAS DECOR - Cluj-Napoca

BLATURI BUCATARIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Atunci cand vine vorba despre blaturi de bucatarie ne gandim sa alegem cea mai buna combinatie intre frumusete naturala, eficacitate si durabilitate.
a) Blat granit: a devenit recent materialul cel mai folosit pentru remodelarea bucatariilor din casele private si cele ale spatiilor publice. Prin paleta sa variata de culori avand aproape duritatea diamantului neavand porozitati granitul este materialul ideal pentru utilizarea in domeniul blaturilor de bucatarie.
Dintre avantajele acestui material folosit ca si blat de bucatarie amintim doar cateva: rezitenta la caldura, zgarieturi, socuri mecanice avand o absortie foarte mica ceea ce il face rezistent la patare.
b) Blat marmura: datorita multitudinii de culori si venaturi in care acest material se gaseste, avand in deosebi paleta calda de nuante pretabil pentru interioare este printre cele mai dorite produse in a fi utilizate ca si blat de bucatarie in domeniul rezidential. Avand in vedere ca duritatea acestui material este sub cea a granitului acesta necesita o atentie sporita in ceea ce priveste utilizarea lui si trebuie avut in considerare faptul ca impregnarea cu solutie de tratare este obligatorie.
c) Blat travertin: materialul cel mai des intalnit in decorarea bailor si a livingurilor datorita culorilor unice de crem, bej pana spre cafeniu este prezent mai nou si in decorarea mobilei de bucatarie ca si blat. Aceeasi atentie sporita in ceea ce priveste tratarea impotriva petelor de cafea, ulei si acizi cat si in ceea ce priveste socurile mecanice.
Exista un material destinat blaturilor de bucatarie care se potriveste cu siguranta fiecarui buget. Explorati optiunile de culoare si forma si o alegeti-o pe cea care se potriveste stilului dumneavostra de viata.
Pentru pret garnit, pret marmura, pret travertin in ceea ce priveste blaturile de piatra naturala va rugam sa ne contactati pe unul din numerele de telefon de pe site sau pe adresa de email.

Garantie - 5 ani

Contacte - ROCAS DECOR:

Telefon fix: 0264432250

Telefon mobil: 0720012571

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate