TOTAL PIBO CONSTRUCT

Bucuresti

Firme

Contacte - TOTAL PIBO CONSTRUCT

Telefon mobil: 0744212598

Contact: Iulian Ovidiu Crap

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TOTAL PIBO CONSTRUCT

Acoperisuri din tigla ceramica si metalica, ferestre de mansarda
Comercializare, executie, montaj - Excelenta prin profesionalism
Gama diversificata de produse de inalta calitate cu acoperiri profesionale pentru cladiri rezidentiale sau industriale, marcile Gerard, Bramac, Viking Pruszynski, Tondach, Creaton sau Roto fiind doar cateva dintre acestea.
Despre noi

Avem o bogata experienta in constructia si repararea acoperisurilor pentru constructii rezidentiale si comerciale, folosind materiale de inalta calitate. Punem accentul pe calitatea executiei, in concordanta cu cerintele clientilor, scopul final fiind satisfactia acestora pentru lucrul trainic, bine facut. Pentru o estimare de pret, va rugam sa ne contactati.Avem suficiente stocuri pe profile si culori. Facem livrarea direct din stoc si incepem lucrarea in maxim 10 zile calendaristice de la semnarea contractului.
Calitate si profesionalism -
Montajul este efectuat cu personal calificat la standardele stabilite de producator.
Serviciile de calitate executate de Total Pibo Construct beneficiarilor sai sunt sustinute cu garantii de material si garantii de executie eliberate la sfarsitul lucrarii. Profesionalismul echipelor noastre operative si calitatea materialelor pe care le utilizam ne permit sa acordam 5 ani garantie!
Pe noi nu ne incercati pe noi ne puneti la treaba!
motto:
"CONFORT SI SIGURANTA SUB UN SINGUR ACOPERIS"

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate